Gå til innhold
Steinbitkaker-med-pasta

Steinbitkarbonader med soppstuing

Publisert 5. oktober 2011
Fisk kan være utrolig godt!

Her kjem en kjempe god og enkel middagsrett. Ete du ett kosthold uten karbohydrat kan du bruke
blomkål, brokkoli eller squash istede for pasta.

Du treng til 2 pers:

  • 4 Steinbitkarbonader
  • 4 stk store Aromasopp
  • 2 stk Soltørket tomat
  • 2 fedd Kvitløk
  • 4 stk cherry tomat
  • halv Rødløk
  • 2 dl Kremfløte
  • Pasta
  • Persille
  • Salt
  • pepper
  • olje til steiking


Slik gjer du:

Kok opp vattene til pastaen. Ha salt og olje i vattene.  Legg steinbitkarbonadene i ei ildfast form, ha dei i ovnen på 170 grader i 15-20 min. Når vattene koker har du i pastaen.
Pastaen er best når den er kokt aldente. (Litt hard i midten)
Mens steinbitkakene og pastaen koker/steikes lager du soppstuingen. Kutt opp soppen, tomatene og løken å ha det i ei steikepanne.
Når grønnsakene er blitt gyllent heller du over kremfløten. La det småputre i 7 min. Smak til med salt, pepper og persille.
Sil vattene av pastaen. Legg pastaen og steinbitkakene på en talerken, hell så over soppstuingen.


Håper det smaker.



Annonser