Gå til innhold
Berlinerboller

Berlinerboller

Publisert 9. desember 2011
Berlinerboller - fritt for gluten!

Du trenger:

  • 120 gr smør/margarin
  • 2 ½ dl melk
  • 1 ½ pk gjær
  • 1 ss Fiber Husk
  • 4 egg
  • 80 gr Jyttemjøl
  • 1 pk Semper Glutenfri mix
  • 1 ts salt
  • 1 dl sukker
  • Vaniljekrem
  • Bringebærsyltetøy
  • Smult

Sånn gjør du det:

  • Smelt smøret, ha i melken og varm til 37 grader.
  • Smuldre gjæren i bakebollen og hell væsken over.
  • Visp inn fiberhusk og la svelle 5-10 minutter.
  • Rør inn egg, og alt det tørre. Bland godt.
  • Del deigen i to, og kjevle ut den ene leiven.
  • Merk av med et glass på halvparten av deigen, og sett på små klatter med vaniljekrem eller bringebærsyltetøy.
  • Brett den andre halvparten av deigen over og stikk ut bollene.
  • Gjenta til all deigen er brukt opp.
  • Kokes i smult.
  • La renne av litt på gråpapir, og vend så i sukker


Annonser