Gå til innhold
wienerbrod

Lettvinte wienerbrød

Publisert 5. august 2014
(Vannbakkels med melk)

  • 250 gr smør
  • 4 dl melk
  • 5 dl glutenfritt mel
  • 5 - 6 egg
  • 1 pk vaniljekrem/makronfyll/eplesyltetøy
 
Smelt smør, tilsett melk og kok opp.
 
Hell væsken i bakebollen og rør inn melet til en fast deig.
 
Avkjøl litt.
 
Tilsett ett egg om gangen og rør kraftig så deigen samler seg mellom hvert egg.
 
Deigen skal falle tungt fra skjeen.
 
Settes på bakepapir med skje.
 
Sprøyt ut en dæsj med vaniljekrem/makronfyll/eplesyltetøy på hver bolle.
 
Stekes ved 190 grader i 25 minutter.
 
VIKTIG å IKKE åpne ovnen under steking!
 
Avkjøl.
 
Pyntes med melisglasur.


Annonser