Gå til innhold
Calzone1

Minicalzone

Publisert 28. april 2011

(Ca 20 stk)

4 dl melk
½ pk gjær
2 ss fiberhusk

2 ss olje
900 g Semper mix
1 dl creme fraiche
2 egg
1 ts salt

Fyll:
200 g Dolmio Pastasaus
300 g finstrimlet skinke
200 g revet ost
1 bx champignoner (kan sløyfes)



•    Varm melken til 37 grader.
•    Smuldre gjæren i bakebollen og hell over melken.
•    Rør til gjæren er oppløst.
•    Visp inn fiberhusk og la det svelle 5-10 minutter.
•    Tilsett olje, mel, creme fraiche, egg og salt og elt godt i kjøkkenmaskin.
•    La heve i ca 30 minutter.
•    Tilsett mel til deigen blir smidig og elt den godt.
•    Del den i 20 emner.
•    Form til boller som kjevles tynn, 12-14 cm i diameter.
•    Legg 1-2 ss pastasaus på midten, og legg skinke, ost og champignon på sausen.
•    Brett deigen over og klem kantene godt sammen.
•    Stekes på 250 grader midt i ovnen i ca 10 minutter.



Annonser