Gå til innhold
Ovnsbakt-torskefilet

Ovnsbakt torskefilet med blomkål, brokkoli og spinatpure og salat.

Publisert 10. mai 2011
Deilig og sunn glutenfri fiskemiddag!

Handleliste til 2 personer:

1 blomkål
halv brokkoli
1 pose med fersk spinat
1 kremfløte
600 gr torskefilet
1 chilli
1 paprika
2 fedd kvitløk
ruccola salat
6 små cherrytomater
halv rødløk
20 gr meierismør
3 ss olivenolje
4 ss glutenfri soyasaus

Slik gjer du:

Sett ovnen på varmluft 180 grader. Kutt opp blomkål og brokkoli. Ta blomkålen i ei kasserolle og tilsett 1 del kremfløte. Kok dette opp å la det småkoke i 5 min, tilsett så brokkolien  å la det småkoke til det blir mørt.


Kutt opp fisken ( uten bein og skinn) og legg den i ei ildfastform, tilsett olivenolje, glutenfri soyasaus, finkuttet kvitløk, chilli og paprika.
Dryss over salt og pepper å sett den i ovnen. Den skal stå i ca 15-20 min.

Når blomkålen og brokkolien er møre tilsetter du en liten pose med spinat (bama) og smør. Bruk stavmikser å mix til det blir en fin pure.

Smak til med salt og pepper.

Lag en god salat med ruccola, tomater og rødløk.


Håper det smaker.



Annonser