Gå til innhold
pitabrod

Pitabrød

Publisert 11. august 2014
Hvorfor ikke bare lage dem selv?

 

  • 5-6 dl vann
  • 1⁄2 pk gjær
  • 1 ss fiberhusk
  • 2 ss olje
  • 1 ts salt
  • 350 gram Semper mix
 
Start med 5 dl vann, og tilsett mer hvis røren blir for tykk
 
Varm vannet til 37 grader.
 
Ha gjær i bakebollen og hell væsken over.
 
Rør til gjæren er oppløst.
 
Visp inn fiberhusk og la svelle 5-10 minutter.
 
Rør inn olje, salt og mel.
 
Deigen skal være løs, som en tykk vaffelrøre.
 
Legges med skje på bakepapir.
 
Smøres forsiktig utover med en skje dyppet i vann.
 
Heves 20-30 minutter.
 
Stekes på midterste rille ved 250 grader i ca. 10 minutter.


Annonser