Gå til innhold
omelett

Pizzaomelett med salat og kvitløksdressing

Publisert 12. mai 2011
Enkel og lett sommermat

Bildet kan avvike noe fra den ferdige retten

Handleliste 4 personer:

Omelett:

8 egg
3 ss kremfløyte
Oregano (helst fersk, men tørka funka og)
en halv squash
1 løk
1 paprika
2 fedd kvitløk
1 chilli
250 g bacon
50 g parmesan
salt
pepper

Dressing:

Cream fraiche
3 fedd kvitløk
salt
pepper

Salat:

Salat ( bruk den du liker)
1 Avokado
1 raspet gulerot
Litt ruccola
Fetaost

Slik gjer du:

Bland eggene i ei skål med en god visp, tilsett fløyten, oregano, salt og pepper. Jo meir du visper jo luftigere blir omeletten.Kutt opp bacon og steik det i ei stor steikepanne. Kutt opp kvitløk, paprika, chilli, squash og løken å ha det i steikepanna når baconet er ferdig steikt. 

Når grønnsakene er gyllene tømmer du eggerøren over. Rasp over parmesan. Omeletten steikes på middels varme i ca 15 min, husk lokk. Mens omeletten steikes lager du salaten og dressingen.

Server retten med fetaost og glutenfri brød om du liker det. Passer som lunsj, middag og som skulemat.

Omeletten er like god kald som varm.

Bon Appetit 



Annonser