Gå til innhold
bilde-sjoa2

Søk om penger til lokallaget

Publisert 18. oktober 2016
Det er nå mulig å søke støtte fra lokallagsfondet. Søk i løpet av november og få penger til aktivitet i ditt lokallag.

Alle lokallag i NCFU kan søke penger fra lokallagsfondet. Pengene skal brukes til lokal aktivitet for medlemmer av NCFU, som for eksempel bakekurs, hyttetur, pizzatreff eller lignende. 

Reglene for fondet er bestemt av landsstyret. Sett deg inn i disse før du søker. Reglene finner du her.

Størsteparten av lokallagsfondet er nå delt ut, men alle lokallag har mulighet til å søke om mer penger i løpet av november.

Lokallag kan få penger til forskjellige aktiviteter og til drift av lokallaget. Dette betyr at dere må planlegge godt før dere søker. Sett opp en plan for hva dere vil gjøre og hvor mye dere tror at det vil koste, og skriv søknaden basert på dette. Søknaden bør beskrive hvilke aktiviteter dere ønsker å gjennomføre, hvordan dere skal gjennomføre denne, hvorfor dere mener det er en god ide å gjennomføre dette, og hvordan medlemmer i NCFU skal ha nytte av denne aktiviteten.

Dere søker ved å fylle ut søknadsskjema. Om skjemaet ikke er stort nok, kan dere dele opp søknaden og sende inn flere skjema.

Hvis dere får støtte fra lokallagsfondet må pengene være brukt opp innen utgangen av juni i 2017. Hvis ikke må pengene betales tilbake.

Pengene i lokallagsfondet kommer fra Frifond som fordeles av Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner, LNU. Denne ordningen kan du lese mer om her.

Hvis du lurer på noe så send en e-post til eirik@ncfu.no

Her finner du søknadsskjema.Annonser