Gå til innhold
tandoorilaks

Tandoorilaks

Publisert 15. september 2011
Laks med ny vri!

Du trenger til 2 stk:
350 gr laks
1 boks kokosmelk
2 fedd kvitløk
1 chilli
1 rød paprika
halv rødløk
halv vanleg løk
1 stilk vårløk
Litt blomkål og brokkoli
1 ss glutenfri soyasaus
2 ss tandoori krydder
1 ss paprika pulver
salt og pepper
Rapsolje til steiking

Slik gjer du:
Kutt opp alle grønnsakene. Steik grønnsakene utenom brokkoli og blomkål. Ha i krydderet og rør. Kutt laksen i fine biter. Hell over kokosmelk og soyasausen, la kokosmelka småkoke. Ha i fisken. Til slutt tilsetter du blomkålen og brokkolien.
Smak til med salt og pepper.

Du kan servere gryta med ris eller pasta om du liker det. Ete du lavkarbo kan du koke litt ekstra blomkål og brokkoli.

Bon apetitt



Annonser