Gå til innhold
pa010010

BLI MED PÅ HELG FOR NYDIAGNOSTISERTE!

Publisert onsdag 27. september 2017
Er du ny med cøliaki eller har du lyst på tips og triks til din glutenfrie hverdag? Da er kurset vårt 11.-12. november i Trondheim noe for deg! Bor du langt unna Trondheim tilbyr vi reisedekning!

Vi i NCFU ønsker deg velkommen til kurshelg i Trondheim på Scandic Nidelven for deg som er nydiagnostisert, eller ønsker å lære mer om cøliakidiagnosen. Vi ønsker deg velkommen til en fullpakka helg med blant annet foredrag med kokk Svein Magnus Gjønvik fra Matakademiet, ernæringsfysiolog Marianne Nøstberg og et stort bakekurs!


Vi skal ha fokus på deg som er nydiagnostisert eller deg som trenger å lære mer om den glutenfrie dietten, og dere skal få et innblikk i hvordan vi kan leve et godt liv uten gluten, at vi ikke trenger å se begrensninger, men fokusere på mulighetene og se på det positive ved å ha cøliaki.


Hold av helga 11.-12 november og bli med på en spennende helg og bli kjent med andre som er i samme situasjon som deg.


Kurshelgen er helt gratis og NCFUs reiseutjevning sørger for at du ikke trenger å betale mer enn 500 kroner for reisen – uansett hvor i landet du reiser fra! Les mer om reiseutjevning her. For å melde deg på kurset må du være, eller bli, medlem i NCFU (og være i aldersgruppen til NCFU - 15-26 år).  


Lurer du på noe angående kurshelga? Ta kontakt med Line Sofie: tlf: 48245253/mail: [email protected] dersom du har spørsmål!

Her kan du lese om fjorårets kurs


Praktisk informasjon

  • Vi starter kurset klokken 10.00 på lørdag. Da må du være på plass i Trondheim. 
  • Vi er ferdig senest klokken 16.00 på søndag
  • Reiseutjevning: Reiser du langt for å være med på et treff, skal du slippe å betale mer enn 500 kroner, uansett hvor i landet du reiser fra! Ta derfor vare på kvitteringer eller annet bevis på at reisen din er betalt.

Påmelding

Takk for at du vil være med på kurs for nydiagnostiserte!

Kurset finner sted på Scandic Nidelven i Trondheim, fra 11-12. november. 

Du vil motta praktisk informasjon når det nærmer seg. Hvis det er noe du lurer på før den tid, ikke nøl med å ta kontakt på telefon 48245253 eller mail: [email protected]

Hvis du trenger billetter for å komme deg til Trondheim oppfordrer vi deg til å bestille dem så snart som mulig og hjelpe oss å holde kostnadene nede!

Vis skjema igjen

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)
* Obligatorisk felt