Gå til innhold
nydia_2018

Bli med på helg for nydiagnostiserte

Publisert 29. august 2018
Har du nettopp fått cøliaki eller ønsker du tips og triks til din glutenfrie hverdag? Bli med på kurs 22-23. september i Trondheim! Hvis du bor langt unna Trondheim tilbyr vil reisedekning.

NCFU ønsker deg som er nydiagnostisert og deg som ønsker å lære mer om cøliakidiagnosen velkommen til kurshelg i Trondheim på Scandic Nidelven. Det blir en fullpakket helg med blant annet foredrag med Cøliakikokken Øyvind Engen, og vi avslutter helgen med ett stort bakekurs!

Vi vil fokusere på hvordan det er å være ny i cøliakigamet og dere skal få ett innblikk i hvordan vi kan leve ett godt liv uten gluten og ikke se begrensninger, men heller fokusere på mulighetene og se på det positive ved å ha cøliaki.

Hold av helgen 22. – 23. september og bli med på en spennende helg der du kan bli kjent med andre i samme situasjon som deg.

Kurshelgen er helt gratis og NCFUs reiseutgjevning sørger for at du ikke trenger å betale mer enn 500 kr for reisen – uansett hvor i landet du reiser fra! Les mer om reiseutgjevning her. For å melde deg på kurset må du være, eller bli medlem i NCFU (og være i aldersgruppen til NCFU – 15-26 år)

Lurer du på noe angående kurshelgen? Ta kontakt med Eirin: tlf: 91574902 mail: [email protected] dersom du har noen spørsmål!

Praktisk informasjon:

  • Vi starter kurset klokken 10.00 på lørdag. Da må du være på plass i Trondheim.
  • Vi er ferdig senest klokken 15.00 på søndag.
  • Påmeldingsfrist er 15. september.
  • Reiseutgjevning: Reiser du langt for å være med på et treff skal du slippe å betale mer enn 500 kroner, uansett hvor i landet du reiser fra! Ta derfor vare på kvitteringer eller annet bevis på at reisen din er betalt.