Gå til innhold
Julebord1

Julebord i Trøndelag

Publisert torsdag 10. januar 2013
16. november arrangerte NCFU i Trøndelag juelebord for sine medlemmer. Deilig mat, gode taler og hyggelige cøliakere bidro til å skape en herlig kveld i Trondheim. Styret i Trøndelag ønsker alle medlemmer et godt nytt år og inviterer til flere hyggelige treff i 2013!

Den 16 november arrangerte NCFU Sør-Trøndelag julebord for alle sine medlemmer på Tregården restaurant! Vi var 15 stykker som møtte opp i finstasen og alle hadde pynta seg og var klar for en flott kveld. Vi var tre gutter og tolv jenter, men stemningen var allikevel på topp og med en liten velkomstdrink, var alle klare for en stemningsfull kveld. Vi hadde en liten presentasjonsrunde først, og etterpå gikk praten både høyt og lavt blant herlige cøliakere.

På menyen var det både ribbe og pinnekjøtt med tilbehør! Det smakte utrolig godt med en julemiddag på en fredags kveld og buffeten gjorde at vi kunne spise så mye vi ville. Etter å ha spist oss mette på utrolig god julemiddag, var det guttenes tur til å fortelle oss hvor flotte jentene så ut i kveld. Harry-Johan og Andreas tok utfordringen og holdt en veldig flott tale til jentene. Etter talen var det klart for dessert, og karamellpudding ble ”toppen av kransekaka” den kvelden.

Siste del av kvelden, med julemusikk i bakgrunnen, tok Ingunn Marie utfordringen og skulle holde herrenes tale. Selv om det bare var tre gutter der, så fikk hun forklart dem hva jenter egentlig mener med det de sier og myter som finnes om gutter!

Vi i styret ønsker å takke alle som var med til å gjøre dette julebordet til en suksess og vi ønsker både nye og gamle medlemmer velkommen på flere treff til våren. Vi kan nevne at vi planlegger å ha både baketreff hvor vi skal prøve oss på noen julekaker og gjærbakst, paint ball eller Laser-X og vi skal selvfølgelig arrangere hyttetur til våren for alle våre medlemmer i Sør-Trøndelag sammen med de fra Nord-Trøndelag. Vi i sturet kommer, kommer DU? Vi gleder oss!

 

Hilsen Ingunn Marie

NCFU Sør-Trøndelag

 

Damenes tale.

 

Ingunn Marie holder herrenes tale.

Mye god, glutenfri mat ble servert. Måltidet ble avsluttet med deilig karamellpudding.