Landsmøtet arrangeres på høsten hvert år, og her får du som medlem muligheten til å påvirke hva NCFU skal jobbe med fremover. Det er en helg fylt med sosial hygge, god mat, kursing og møteaktiviteter. Landsmøtet arrangeres fra fredag til søndag, og er et gratis arrangement for alle medlemmer av NCFU. I 2022 vil landsmøtet bli avholdt 4.-6. november.altOrganisasjonsseminaret er et arrangement hvor vi gjør ekstra stas på våre tillitsvalgte. Hit kommer tillitsvalgte fra hele landet for å dele erfaringer, gjennomgå kursing og lære av hverandre. I tillegg står god mat, sosiale aktiviteter og gjennomføring av landsstyremøte på agendaen. I 2022 vil organisasjonsseminaret bli avholdt 25.-27. mars.alt Vinterleir er arrangementet hvor NCFU drar på hyttetur. Leiren finner årlig sted i slutten av januar, og strekker seg over en langhelg. Stedet varierer, men leiren finner alltid sted i nærheten av et større kjent alpinanlegg. Her er det gode muligheter for både slalåm, langrenn og andre gøye vinteraktiviteter. I 2023 vil vinterleir bli avholdt 19.-22. januaraltSommerleir er NCFU sitt største arrangement. Leiren tar plass på idylliske Elverum Folkehøgskole i slutten av juni. Her blir det morsomme aktiviteter, workshops, god glutenfri mat og masse annet gøy! Hvert år drar vi en natt på blåtur, der vi reiser bort fra skolen vi sover på og drar på tur isteden, da sover vi typisk i telt eller en hytte. Det er ett varierende program med aktiviteter både på dagtid og kveldstid, så her er det virkelig noe for alle! I 2022 vil sommerleiren bli avholdt 25.-29. juni. altGlutenfri på 1-2-3 er et kurs for deg som er ny i NCFU, for deg som skal flytte hjemmefra eller for deg som vil lære å leve et glutenfritt liv på egen hånd. Helgen består av en god blanding av fagfolk og unge cøliakere som deler sine opplevelser. Det blir også matlagingskurs og gode måltider sammen. I 2022 vil Glutenfri på 1-2-3 bli avholdt 22.-24. april og 16.-18. september. alt

20/30 er treffet for medlemmer i både NCFU og NCF der det skapes en arena for å bygge langvarige vennskap, lage god mat og ha det gøy sammen. I 2022 vil 20/30 bli avholdt 30. september-2.oktoberalt

I tillegg til alt dette har vi også treff i lokallaget

Vi har lokallag flere steder rundt i landet. Det er medlemmer som står på for organisasjonen.

 Alle våre lokale arrangementer lages av lokallag som består av helt vanlige ungdommer med cøliaki. Det er lokallagene som tar initiativ og gjennomfører de lokale treffene. Det er derfor et stort mangfold av aktiviteter med alt fra bakekurs til paintball. Vi legger til rette for at du møter folk med cøliaki på din egen alder. Å kunne dele erfaringer, snakke om problemer og kjenne at man ikke er alene om å ha en ekstra hverdagsutfordring er veldig nyttig for de fleste som deltar!

Vi er helt sikre på at alle som deltar på treff og arrangementer med oss, drar hjem og er litt tryggere på egen diagnose!

Alle medlemmer har mulighet til å bli med i et lokallag! Og hvis det ikke er lokallag der du bor, kan du være med å starte et.

 

Følg oss på instagram for våre neste treff