Gå til innhold

Landsmøte #2 2013

Publisert mandag 1. juli 2013

2013 – ÅRET MED TO LANDSMØTER

Landsmøtet til NCFU 2013 fant sted i april, slik som det pleier å være. Men denne gangen vedtok landsmøtet at alle framtidige landsmøtet skal finne sted på høsten. Derfor blir det i år to landsmøtet i NCFU. Det ene på våren som vi allerede har hatt. Og nå også ett møte i November.

Tilbake til Kongsberg

Som vi har gjort noen ganger tidligere nå, skal vi tilbake til Kongsberg vandrehjem. Da sparer vi penger som vi kan bruke på andre ting iløpet av året.

Møtet er like viktig, selv om det er årets andre!

Selv om dette blir årets andre landsmøte, skjer det viktige ting på møtet. For første gang i NCFUs historie skal landsmøtet bestemme budsjettet før budsjettåret starter. Tidligere har det jo vært sånn at landsmøtet først stemmer over budsjettet etter at det har gått tre måneder av året.

Vi skal også vedta handlingsplan for neste år. Det er altså mye som skal bestemmes. Og vi trenger at lokallagene er med på å gjøre beslutningene så gode som mulig!

I tillegg til møtet, blir det selvsagt også kursing, skolering og mye moro! Vi skal lære hvordan vi sammen kan gjøre NCFU til en enda bedre og sterkere organisasjon, og vi skal ha det gøy mens vi gjør det!

1. Innkalling nå – 2. innkalling senere!

Dette er den første innkallingen. Her angir vi tid og sted for landsmøtet. I andre innkallingen kommer mer informasjon. Hva det koster, program og påmelding kommer med 2. innkallingen!

Dette kan du ikke gå glipp av

Stedet er altså Kongsberg vandrehjem på Kongsberg. Helgen du må sette av er 8-10. November!

Forslagskasse!

Nytt av året er at vi legger ut en forslagskasse. Her kan du sende inn forslag til ting du ønsker at NCFU skal bruke penger på. Eller forslag til saker du vil at NCFU skal jobbe med. Eller det kan være noe du vil at NCFU skal gjøre. Som for eksempel et arrangement, større sommerleir, materiell eller noe helt annet! Forslagskassa finner du på landsmøtesida på www.ncfu.no

 

Her finner du forslagskassa

1. Innkallinga ble sendt ut 1. Juli 2013. Du finner den her. 

2. Innkallinga med mer praktisk informasjon finner du her

Påmeldingsskjema finner du her

Styrets forslag til handlingsplan for 2014

Styrets forslag til vedtektsendringer

Styrets forslag til budsjett for 2014