Gå til hovedinnhold

Logg inn på medlemssidene!

Hva er medlemssidene?

På våre medlemssider finner du alt du måtte trenge av nyttig informasjon, ressurser og tilbud du får gjennom et medlemskap hos oss i NCFU. Dersom du er tillitsvalgt finner du også informasjon og tips til ditt tillitsvalgtsarbeid her. 

Innlogging til våre medlemssider er koblet opp mot vårt medlemsregister, og er avhengig av at du har korrekt e-post og mobilnummer registert hos oss, samt laget passord inne på medlemsregisteret. Dersom du ønsker å endre din kontaktinformasjon hos oss, som mobilnummer, adresse eller e-post, kan du logge inn på vårt medlemsregister Hypersys. Dersom det er første gang du logger inn, kan du generere et nytt passord ved å trykke på "Glemt passord" inne på medlemsregisteret. 

Dersom du skulle trenge ytterligere hjelp til innlogging, kan du få dette ved å sende e-post til medlem@ncfu.no

Obs! Per 01. mai 2022 er ikke medlemssidene korrekt koblet opp til medlemsregisteret, og det er derfor ikke mulig å logge inn. Det tas sikte på at det tekniske er på plass i slutten av mai.

NCF App 1200x500

Innlogging på medlemsappen glutenFRI

NCFU har sammen med NCF utarbeidet en egen medlemsapp kalt glutenFRI! Appen kan lastes ned i App Store eller i Google Play.

Her kan du finne medlemskort, ingredienser og oppskrifter, digital versjon av magasinet glutenFRI, oversettelseskort og andre ressurser. Medlemskort rett på telefonen er nyttig å ha dersom du ønsker å benytte deg våre medlemstilbud, som f.eks. medlemsrabatt hos Dominos pizza.

Siden app-en er en medlemsfordel, krever den innlogging. Du kan bruke samme innlogging som du bruker når du logger deg inn på medlemssidene her hos NCFU. Da innloggingen er koblet opp mot vårt medlemsregister Hypersys, må du ha generert et passord til medlemsregisteret for å kunne logge inn på appen. Dersom det er første gang du logger inn, kan du generere et nytt passord ved å trykke på "Glemt passord". Når du genererer passord for første gang tar det litt tid før det kobler seg opp til appen, slik at du kan logge inn.