Gå til innhold
checkcontent

CheckContent

Publisert torsdag 4. juli 2013
Glutenfri handleguide!

NB! Check content er fra desember 2017 lagt ned. Om du ønsker et alternativ kan du undersøke Forbrukerrådets app Peiling. Du kan lese mer om Peiling her

 

Noen ganger kan handleturen være skikkelig masete. Du har dårlig tid, innholdslista er vanskelig å lese og du har kanskje lyst til å finne på noe nytt. Hvis du har følt det på den måten er du ikke alene.

Eller kanskje du har fått høre at slekt og venner som ønsker å servere deg god glutenfri mat når du kommer på besøk, at handleturen kan være en skikkelig utfordring?

Men når man springer rundt med en liten datamaskin i lomma som kan fortelle deg hva du enn lurer på, hvorfor skal det da være så vanskelig å finne ut hva som er inne i maten du kjøper?

Olav er mannen bak CheckContent, som gikk lei av dårlige og vanskelige innholdslister. Så da laget han likså godt en egen app for å gjøre handleturen lettere.

CheckContent er appen som lar deg scanne strekkodene. Da får du opp en enkel og god oversikt over hva varene inneholder. Appen oppdateres når produsenten gjør endringer på produktene sine, og gir deg oversikt over innholdet av til sammen 14 allergener.

CheckContent kan attpåtil hjelpe deg med å finne glutenfrie alternativer, dersom du finner en vare som inneholder gluten.

Les mer på www.checkcontent.no