Gå til innhold
Velkommenskilt

Allergy og Free from show i London, Olympia!

Publisert mandag 10. august 2015
Ingunn Marie fra sentralstyret har vært på allergimesse i sommer, og vi har vært så heldige at vi har fått et reisebrev!

Atter en gang har jeg reist til London for å bli inspirert i den glutenfrie matverden og nok en gang var det en suksess! Jeg har vært i England mange ganger siden 2010 og har blitt kjent med det Engelske glutenfrie matmarkedet. Det var litt tilfeldig at jeg kom borti allergishowet i fjor og jeg synes det var så fantastisk å være der, at jeg måtte prøve igjen i år.

 

Over 200 utstillere hadde kommet til Olympia Hall, London for å vise frem sine produkter. Her var det ikke bare glutenfri mat, men også sukkerfri, vegetar, vegansk og økologisk mat. Showet er ikke bare et matshow, men har også et stort fokus på helse og kropp. I tillegg til glutenfri mat, kunne en finne maskiner som gjør huset lettere å bo i, en kunne måle BMI, måle blodsukkeret, få massasje (ulike typer) og så utrolig mye mer.

 

Jeg var mest opptatt av den glutenfrie maten og se hva de hadde å tilby. I år som i fjor hadde de mange smaksprøver som brød, bagetter, pizza, muffins, pai, sjokolade, chips, pastaretter, lefserull, godteri, kaker og egentlig alt annet en kan tenke seg innenfor matverden. Mye av maten var i tillegg til glutenfri også melkefri, hvetefri og fri for andre allergener. I tillegg til smaksprøver hadde de også mange foredrag som omhandlet cøliaki, IBS (irritabel tarmsyndrom), andre foredrag innenfor matverden og kokkelering på høyt nivå. Altså verdt et besøk!

 

Neste show skal være fra 8-10. Juli 2016 i Olympia Hall i London og anbefales på det sterkeste å besøke. En får gratis inngang til alle, bare en registrerer seg på nettsiden deres som dere ser under. I tillegg skal de ha Allergy show i Liverpool 7-8 november i år, i Berlin 15-17 April 2016 og i Skottland 19-20 Mars 2016.

http://www.allergyshow.co.uk

 

Ønsker alle en riktig god sommer! :) 

- Ingunn Marie Wenneck