Gå til innhold
Barteleir-var-2014

Barteleiren arrangeres for andre gang!

Publisert tirsdag 18. februar 2014
Styret i Trøndelag NCFU gjentar fjorårets braksuksess og arrangerer leir på Haugen gård på Oppdal helga 21.23. mars. Meld deg på i dag!

NCFU Trøndelag inviterer alle medlemmer i Trøndelag og Oppland i alderen 15-26 til den andre Barteleiren i historien! I år gjentar vi suksessen fra i fjor og har booket ei stor hytte på Haugen Gård på Oppdal. Her skal vi lære mange nyttige triks i å lage glutenfri mat, gå på ski i den flotte norske naturen, ha matkurs, festmiddag og få mange nye venner!

Den 21. mars setter vi oss på toget fra Trondheim S. Her vil du møte reiseleder Benedikte kl.16:00. Toget går 16:18. Vi kommer og henter deg på togstasjonen på Oppdal. Har dere spørsmål angående togreisen, ta kontakt med reiseleder på telefon 993 77 933. Har du en annen reiserute, ta kontakt med Ingunn Marie på telefon 944 37 036.

Vi kan love deg knakende, hyggelige mennesker, og en helg fylt med GLUTENFRI mat. Hold av helga 21-23. mars og meld deg på! Dette kommer til å bli legendarisk!

 

Pakkeliste og mer info om leiren får du tilsendt noen uker før. Påmelding til Ingunn Marie Wenneck på mail: [email protected] innen 14. mars! Husk å få med navn, alder, mobilnummer og eventuelle allergier i tillegg til cøliaki. Fra og med 10. mars åpner vi påmeldingen for NCFU-medlemmer over hele landet! Påmeldingen er bindende, og de som ikke har gyldig grunn for avmelding må betale en egenandel på 200 kr.

Vi har begrenset med plasser, så ikke nøl med å melde deg på! Har du spørsmål om reisen eller er det noe annet du lurer på, ta kontakt!

Leiren med all mat og drikke inkludert er GRATIS. NCFU har reiseordning der vi dekker alle reiseutgifter over 500 kr. Husk kvittering! Minner om at dette er et rusfritt arrangement.

 

HILSEN STYRET I NCFU TRØNDELAG!