Gå til innhold
nydia_2018

Bli med på helg for nydiagnostiserte i Oslo!

Publisert fredag 6. august 2021
Har du nettopp fått cøliaki eller ønsker du tips og triks til din glutenfrie hverdag? Bli med på kurs 17.-19. september i Oslo. Hvis du bor langt fra Oslo tilbyr vi reisedekning. Fokuset for helgen vil være på å lære mer om cøliaki, få gode verktøy til hverdagen og få en sosial sosialt og hyggelig helg⭐️

NCFU ønsker deg som er nydiagnostisert og deg som ønsker å lære mer om cøliakidiagnosen velkommen til kurshelg i Oslo på Thon Hotel Panorama. Det blir en fullpakket helg med spennende foredrag og sosialt samvær!

Vi vil fokusere på hvordan det er å være ny i cøliakigamet og dere skal få et innblikk i hvordan vi kan leve et godt liv uten gluten. Kurset kan også være for deg som skal eller har flyttet hjemmefra og trenger tips og triks. Det handler om å ikke se begrensninger, men heller fokusere på mulighetene og se det positive ved å ha cøliaki. Sett av helgen 17.-19. september og bli med på en spennende helg der du kan bli kjent med andre i samme situasjon som deg. 

Kurshelgen er helt gratis og inkluderer kost og losji, og NCFUs reiseutjevning sørger for at du ikke trenger å betale mer enn 500,- kr for reisen - uansett hvor i landet du reiser fra! For å melde deg på kurset må du være, eller bli medlem i NCFU. 

 

Lurer du på noe angående kurshelgen? 

Ta kontakt med :

Elise på 40052411 eller [email protected]

Marita på 97471713 eller [email protected]

 

Praktisk informasjon: 

Vi starter helgen med middag i Oslo klokken 19.00 fredag, selve kurset starter klokka 12 lørdag så det er mulig å komme lørdag også dersom det skulle passe bedre.

Vi er ferdig senest 15.00 på søndag. 

Påmeldingsfrist er 2. september

Flere detaljer kommer nærmere kurshelgen.

Reiseutjevning: Reiser du langt skal du slippe å betale mer enn 500 kroner uansett hvor i landet du reiser fra. Ta derfor vare på kvitteringer eller annet bevis på at reisen din er betalt. Les mer om reiseutjevning på våre hjemmesider.

Kurset er for medlemmer av NCFU og som er mellom 15 og 25 år

 

Smittevern og covid 19:

Vi tar selvfølgelig hensyn til smittevern og etterfølger nasjonale rettningslinjer. Alle bor på enkeltrom, det blir lagt til rette så kravet om 1 meters avstand kan opprettholdes i møtet og all aktivitet i tillegg til at hotellet tar forhåndsregler rundt servering av mat og ekstra vask.

Påmelding

Takk for din påmelding til kurs for nydiagnostiserte

Takk for din påmelding til kurs for nydiagnostiserte. Mer info kommer når kurset nermer seg.

Er det noe du lurer på så ikke nøl og ta kontakt med oss:

Elise på 40052411 eller [email protected]
Marita på 97471713 eller [email protected]

Vis skjema igjen

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)
* Obligatorisk felt