Gå til innhold
IMG_1619

Bli med på landsmøtet 2016 i Trondheim!

Publisert mandag 12. september 2016
Det er klart for påmelding til landsmøtet 2016! Vi håper alle tillitsvalgte vil bli med oss på en viktig helg i Trondheim!

NB! Påmelding er stengt. Send oss en mail på [email protected] dersom du ønsker å delta. 

Tid og sted

NB! Påmelding er stengt. Send oss en mail på [email protected] dersom du ønsker å delta.

 

NÅR MÅ VI VÆRE PÅ PLASS?frokost

Det er mulig å ankomme til middag klokken 19.00 på fredag. Men om det er ønskelig, for eksempel på grunn av lang reisevei og problemer med å få tidlig nok fri fra jobben, er det mulig å komme senere.  Selve møtet starter ikke før på lørdags morgen! 

Det viktigste er at du er på plass i Trondheim til klokken 09.00 lørdag 22. oktober!

Vi avslutter møtet senest klokken 14.00 på søndag.

 

REISE

Flybussen er raskeste vei fra hotellet til Værnes. Den går omtrent hvert 10. minutt, og tar ca. 45 minutter. 

Du er selv ansvarlig for å planlegge og bestille reisen din. Billettene får du refundert etter møtet. Det er ingen egenandel for reiser til landsmøtet, så reisen refunderes i sin helhet. Utover at det ikke er noe reiseutjevning, gjelder NCFUs reisereglement. Det betyr at du: 

  • togstasjonKun får refundert billigste reisevei. Du må alltid velge de billigste billettene, og det billigste reisealternativet
  • Fly er kun tilllat dersom alternativ transport betyr reise på mer enn 10 timer tur/retur. 
  • Kjøregodtgjørelse for bil gis bare dersom det er billigst, og bare dersom du har sendt en søknad til [email protected] først. 
  • Fullstendige regler for reiserefusjon, skjema etc. finner du her

  Ta kontakt med oss om du har spørsmål. 

 

HVA KOSTER DET?

Vi håper at så mange som mulig har lyst til å være med på landsmøtet. Derfor koster det ingenting for lokallagene å sende deltakere på landsmøtet i år. Dersom det blir stor pågang, vil vi av kapasitetsårsaker prioritere at alle lokallagene er likt representert.

FORSLAGSFRISTER

Vi benytter anledningen til å minne om at forslag til endringer i vedtektene må være sendt inn til [email protected] innen 7. oktober klokken 19.00 for å kunne behandles på møtet. 

Alle andre frister setter vi underveis iløpet av møtet. 

Program

Landsmøtet er naturligvis preget av.. møter. Men i tillegg til spennende møter og diskusjoner, planlegger vi mye morsomt vi kan gjøre mellom møtene. Vi skal nok få tatt en titt på Trondheim. Også blir det naturligvis tidenes festmiddag på lørdag, hvor vi skal gjøre stas på deg som er tillitsvalgt i NCFU! Det blir blant annet god mat og prisutdeling. Og etter middag blir det konsert! Vi har booket det framadstormende bandet Svalestup! Listet på NRK P13, og anbefalt av selveste Sondre Justad! Sjekk dem ut her!

Dokumenter

Her legger vi ut sakspapirer, innkallinger og forslag.