Gå til innhold
rafting

Bli med på regionalleir!

Publisert tirsdag 20. august 2013
NCFU Oppland, Hedmark, Oslo/Akershus og Østfold inviterer til regionalleir 20.-22. september på Sjoa Rafting i vakre Heidal.

 

Er du mellom 15 og 26 år og har lyst på en opplevelse du sent vil glemme? Bli med på en helg fullspekket med rafting, paintball, 5-kamp, baking og mye annet moro. Uansett om du mener at cøliaki ikke er noe problem eller om det er en stor utfordring, vil vi gi deg noen fantastiske dager der det å ha cøliaki er det normale! Leiren koster 200 kroner, noe som dekker mat, opphold og alle aktiviteter. I tillegg må du betale reisen selv, men med vår reisedekningsordning får du refundert alle utgifter over 500 kroner.

 

NB! Det er 16-årsgrense for å delta på rafting, men ikke tvil, her blir det andre morsomme aktiviteter. Dette gleder også de som ikke ønsker å delta på raftingen.

Tidligere NCFU-ere er også hjertelig velkomne, men ved stor pågang har nåværende medlemmer førsterett. Dersom det er nok plasser, vil det også være mulighet for NCFU-ere fra andre lokallag å delta.

 

Meld deg på innen 5. september til:
Linn Kvalvik, [email protected], 997 52 124
Oppgi navn, alder, telefonnummer, e-post og om du eventuelt har andre matallergier.
De som melder seg på, vil motta et informasjonsbrev med ytterligere informasjon om leiren, reising og lignede. Har du andre spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt

 

Med vennlig hilsen NCFU Oppland, Hedmark, Oslo/Akershus og Østfold