Gå til innhold
molde

Bli med til Molde! Organisasjonsseminaret 2017!

Publisert torsdag 9. februar 2017
Så er det snart klart for organisasjonsseminaret 2017! Fredag 31. mars tar vi turen til Molde, før vi avslutter møtet på søndag 2. april.

Årets seminar finner sted på Quality Hotel Alexandra i Molde. Som alltid vil vi sette sammen et program hvor vi satser på å lære deg som er tillitsvalgt mye nytt. Men som samtidig har tid til at vi kan ha det gøy sammen, bli kjent og spise masse god mat!

Årets seminar er gratis for alle lokallag. Dvs. at dere kan sende så mange som dere ønsker, såfremt det er plass. Hvis det blir stor pågang vil vi sørge for en likest mulig deltakelse fra alle lokallag. 

Quality Hotel Alexandra hvor vi skal bo!Programmet er ikke helt klart enda. Men vi jobber med det nå, og tror at det blir bra. Oppdateringer blir lagt ut løpende her på nettsidene etterhvert som ting blir klart! 

Vi håper du vil sette av tiden til å være sammen med oss! Vi tror dette blir en flott helg i Molde!

 

Spørsmål og svar:

Q: Hvem er organisasjonsseminaret for?

A: Seminaret er for alle tillitsvalgte i lokallag i NCFU. 

 

Q: Hva gjør man på organisasjonsseminaret?

A: Her blir det grunnskolering for alle nye tillitsvalgte. Vi lærer om nye ting som har skjedd siden forrige gang. Og vi deler positive og negative erfaringer med hverandre, og sparker igang kampanjer og satsningsområder. Også skal vi ha det moro!

Q: Når starter vi?

A: Vi starter seminaret på lørdag klokken 09.00. Så du må være her senest da. Men vi oppfordrer alle til å komme til Molde innen klokken 20.00 på fredag, dersom det lar seg gjøre ift. jobb og skole. Vi er ferdige etter klokken 14.00 på søndag. 

 

Q: Hvordan kommer vi oss til Molde?

A: Du er selv ansvarlig for å bestille reise, og du må bestille billigst mulige billetter. Vi oppfordrer deg til å bestille billeter rå raskt som mulig. Billetter bestilt etter 10. mars vil som hovedregel ikke refunderes. Regler for reiserefusjon kan du lese her. (NB! Det er ikke egenandel for å reise på dette arragementet; all reise dekker 100%). 

 

Q: Hva må vi ha med oss?

A: Vi legger ut en fullstendig pakkeliste, men ta utgangspunkt i  klær du trenger for å være innendørs i to dager, toalettsaker og penklær til festmiddag på lørdag. 

 

Q: Hvor mange kan vi dra fra hvert lokallag? 

A: I utgangspunktet så mange dere ønsker. Det er ingen begrensninger, og det koster ikke noe for lokallaget ditt. Men hvis det blir så stor pågang at det blir fullt, må vi prioritere slik at alle lokallag blir representert. 

Påmeldingsskjema

Takk for at du vil være med på NCFUs organisasjonsseminar!

Hei!

Takk for at du vil være med på NCFUs organisasjonsseminar! Vi ser veldig fram til å ønske deg velkommen i Molde. 

Vi håper du hjelper oss å holde kostnadene nede, og bestiller billetter så raskt som mulig. Si fra dersom du ønsker hjelp til å bestille. Bestillingsfrist er 10. mars. 

Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom det er noe du lurer på! Vi kan kontaktes på telefon 22333145, e-post [email protected], [email protected] eller på Facebook. 

Vi sees i Molde!

Hilsen Styret

Vis skjema igjen

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)
* Obligatorisk felt