Gå til innhold
agder-regional

En helg på leir

Publisert søndag 16. november 2014
Solvor Serigstad har skrevet en artikkel om vårens regionalleir i Agder og Rogaland. Om du lurer på hvordan det er å være på leir sammen med et lokallag i NCFU, så burde du lese dette!

 

Fredag 21. mars 2014 var det igjen klart for regionalleir for NCFU Agder og Rogaland. Helgen skulle tilbringes på Hausvik et lite sted et stykke utenfor Lyngdal. Når vi endelig kom frem til Hausvik der vi skulle tilbringe de neste dagene ble vi møtt av et flott syn! Vakker natur omringet stedet, det minnet veldig om ‘’hver gang vi møtes’’ plassen. 

 

Det første vi gjorde var å innlosjere oss på rommene. Etter en liten presentasjonsrunde slik at både «gamle» og «nye» NCFU’ere kunne bli kjent med hverandre var det klart for middag. På menyen stod lasagne, baguetter og salat. De fleste av oss slet med å spise opp for det var så store porsjoner, men det var en utrolig god lasagne og alt laget bare for oss cøliakere!  

Lørdag startet med en god frokost med et godt utvalg av både pålegg, brød, kaffe og te. Denne dagen stod ‘’teambuilding’’ for tur. Vi ble delt inn i lag med ca. 4 personer på hvert lag. Det ble konkurrert mellom lagene, og ved lunsjen senere på dagen ble det kåret en vinner. Oppgavene vi skulle utføre var bl. a. en stafett ute, inkludert ulike oppgaver som vi måtte løse før neste mann på laget fikk slippe til. En annen oppgave var å lede en person med bind for øynene gjennom en labyrint av flasker.  Før det gikk videre til Kims lek, en hukommelsesoppgave, før det ble tårnbygging av pinner. Der var det om å gjøre å bygge det høyeste tårnet på tid. Det var mye konkurranseinstinkt å se hos de ulike lagene, men med god lagånd vell og merke! Utrolig gøy å få samarbeidet på den måten. 

Senere på dagen ble det arrangert en omvisning i området rundt der vi bodde. I dette området rundt Hausvik var det en del gamle bunkerser, og andre hus fra 2. verdenskrig. Etter hvert meldte regnet sin ankomst, men det gjorde ikke noe på humøret, litt regns stopper ikke en gjeng glade NCFU’er!

 

 

På kvelden var det tid for middag. Her hadde alle pyntet seg fint og var klare for å spise. Denne kvelden fikk vi servert gryterett med salat og is og bær til dessert. Kvelden ble brukt til leker, quiz, spill og flere konkurranser. I tillegg til at vi spiste oss overmette på glutenfrie bakverk, som boller, cookies og muffins.

Søndagen gikk turen hjem igjen. Men før dette benyttet de fleste av deltakerne å være sosial ved å spille spill, gå tur og samtidig fått tatt de siste bildene av dette flottet stedet, eller bare være sammen med nye og gamle venner.

Stikkord for helgen må være: Mat, litt til mat, gode folk, latter, nye bekjentskaper og til slutt god glutenfri mat! 

Takk for en kjekk tur! Veldig gøy å få lov å være på tur med en så god gjeng for en som er ny i gamet og snart for gammel til å være ncfuer! 

 

Solvor  Serigstad – ncfu- Agder