Gå til innhold
f32f39e8-5620-4e35-ace2-3341be38163d.jpg

En organisasjon i vekst!

Publisert fredag 24. januar 2014
Aldri før har flere vært med i Norsk cøliakiforenings ungdom. Gjennom året har noen falt fra eller blitt for gamle, men heldigvis har enda flere blitt medlem i organisasjonen vår. Ved utgangen av 2013 var vi hele 1614 medlemmer!

Fjoråret var et godt år for NCFU. På landsmøtet vårt feiret vi 10-årsjubileet vårt med brask og bram, rekordmange ungdommer deltok på sommerleiren vår i juni og gjennom hele året arrangerte sentralstyret og lokallaga veldig mange gode treff og arrangementer med fornøyde deltakere. I tillegg til dette har organisasjonens medlemstall vokst i løpet av året. Mens vi ved utgangen av 2012 var 1501 tellende medlemmer, hadde vi 1614 medlemmer ved utgangen av 2013. For første gang noensinne har vi rundet 1600 medlemmer. Vi er svært glade for å kunne ønske alle nye ncfu’ere hjertelig velkommen! 

 

Selv om det er bra at flere ungdommer har blitt med i ncfu, må vi fortsette å arbeide for at flere blir medlem slik at hverdagen for oss med cøliaki kan bli litt lettere. Kjenner du noen som har cøliaki eller av andre årsaker benytter seg av en glutenfri kost og som ikke er med i ncfu? Da er det på tide de blir med! Fortell om alle arrangementene man kan delta på, vennene man kan få og at man får medlemsbladet GlutenFRI og ungdomsblekka P.I.S.K i posten. Det er raskt og enkelt å melde seg inn på ncfu.no/blimedlem. Jo flere vi er, jo sterkere er vi!

 

Vi håper vi fortsetter veksten også i år og ønsker alle nye medlemmer hjertelig velkommen i Norsk cøliakiforenings ungdom!