Gå til innhold
Blomset1

Er du mellom 20 og 30 år?

Publisert tirsdag 1. september 2015
9.-11. oktober inviterer NCFU og NCF til hyttetur for dere mellom 20 og 30 år! Sted: "eventyrhytta" Blomset på Geilo. NB: Påmeldingen er nå fulltegnet.

 

I løpet av helgen ønsker vi at du skal lære noe nytt, bli kjent med nye mennesker, bli inspirert – og ha det trivelig! På programmet står blant annet foredrag om glutenfri livskvalitet med Bjørn Boman Rinde, tidligere leder av NCFU og tidligere sentralstyremedlem i NCF, og Trond S. Halstensen, prof. dr. med. ved Institutt for oral biologi, UiO, skal snakke om cøliaki og fremtiden. Ernæringsfysiolog Lise Friis Pedersen vil snakke om næringsrik og glutenfri mat, i tillegg skal vi på tur og lage sunn og god turmat. Og så vil det være noen overraskelser på lur ...

 

Påmelding og pris

Det kommer en egenandel på 500 kroner. Denne inkluderer overnatting og mat. Reise kommer i tillegg. For å melde deg på, klikk på «Meld deg på her!». Påmelding må sendes inn snarest. Tog eller buss er enkleste reisemåte til Geilo. Dersom du planlegger å reise med tog Bergen–Geilo eller Oslo–Geilo, kan du huke av for ja i påmeldingsskjemaet, så kan du kjøpe billige billetter via oss. Det vil bli satt opp transport mellom Geilo sentrum og hytta fredag og søndag, dersom du ønsker skyss, huk av for dette i påmeldingsskjemaet.

Påmelding er nå stengt.

 

Litt om hytta

Blomset ligger solrikt og høyt til, fire km ovenfor Geilo sentrum. Byggestil og fargevalg er hentet fra gamle byggeskikker, og innredningen er valgt for å gi komfort, sjarm og en koselig atmosfære også for større grupper. Hytten har innendørs svømmebasseng, jacuzzi og sauna. For mer informasjon om hytta, se www.odegardteigen.no.

 

Ta gjerne kontakt på [email protected] dersom du har spørsmål om helgen.

 

NB: Påmelding er nå stengt.