Gå til innhold
1a-1140x761

ER DU OVER 20 ÅR? HELG FOR 20-30!

Publisert fredag 1. september 2017
13.-15. oktober inviterer NCFU til hyttetur for deg som er over 20 år. Vi åpner også for at gamle medlemmer av NCFU mellom 26-30 år kan delta. NB! Venteliste!

Dette arrangementet er nå fullbooket. Det er mulig å stå på venteliste!

Denne gangen tar vi turen til Svarstadhytta som ligger i Vestfold. I løpet av helgen ønsker vi at du skal lære noe nytt, bli kjent med nye mennesker, bli inspirert – og ha det trivelig! På programmet står blant annet matkurs ute i naturen, drinkmiksing kurs (Det vil være en egenandel for å delta på dette), og vi skal også ha 90’s party på lørdagskvelden. Vi kan garantere god stemning! 

Påmelding og pris
Det koster 300 kr å være med på denne helgen. Dette inkluderer overnatting og mat. Vi dekker også reise over 500 kr. Vår ordning for reiserefusjon kan du lese mer om her.

Vi har satt opp en fellesbuss som går fra Gardermoen og Oslo bussterminal til Svarstadhytta, og tilbake igjen på søndag. Det koster 200 kr å være med på bussen, men dette inngår i reiserefusjonen. 

Avgang fredag
Gardermoen: 17:00
Oslo bussterminal: 17:45
Ankomst Svarstadhytta: ca. 19:15

Avgang søndag
Svarstadhytta: 13:00
Oslo bussterminal: 14:30
Gardermoen: 15:15

Du kan lese mer om Svarstadhytta her.
Ta gjerne kontakt med [email protected] eller [email protected] dersom du har spørsmål om helgen.
 
Vi gleder oss! 

NB! Det er et begrenset antall plasser på leiren. Påmeldingen din er ikke bekreftet før du mottar en e-post fra oss med bekreftelse på at du har fått plass. 

Påmelding

Takk for at du vil være med på helg for 20-30!

Leiren  finner sted på Svarstadhytta i Vestfold 12. - 14. oktober. 

Du vil motta praktisk informasjon når det nærmer seg. Hvis det er noe du lurer på før den tid, ikke nøl med å ta kontakt på mail: [email protected] eller [email protected].

Hvis du trenger billetter for å komme deg til leiren oppfordrer vi deg til å bestille dem så snart som mulig og hjelpe oss å holde kostnadene nede!

Vis skjema igjen

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)
* Obligatorisk felt