Gå til innhold
fangene_pa_fortet

Fangene på fortet i Oslo og Akershus!

Publisert mandag 20. februar 2017
NCFU Oslo/akershus inviterer til treff! Vi vil gjerne ha med nettopp deg på "Fangene på Fortet" den 19. mars, etterfulgt av pizza samme sted. De tilbyr nemlig glutenfri pizza, og det må vi jo selvsagt teste ut!

Dette vil foregå søndag 19.mars, og vi møtes ved inngangen til Fangene på Fortet kl 13.30. Det ligger i Nydalen, og adressen er Nydalsveien 28. Dette er gratis! Alt du må ta med er godt humør. De anbefaler også å ta på casual bekledning/løs t-skjorte, siden vi skal være aktive.

Det er første mann til mølla, så hiv deg rundt og meld deg på i dag! Du melder deg enkelt på med navn og telefonnummer enten på [email protected] eller på hjemmesiden, skriv også om du har andre allergier. Frist for påmelding er 16.mars.

Håper vi ses J

Hilsen fra styret i NCFU Oslo/Akershus

”Fangene på Fortet er et aktivitetssted, hvor man inviterer gjengen og skal konkurrere i ulike oppgaver. Dere deler dere opp i lag på 3 – 5 personer og hvert lag vil få en nøkkel, med denne nøkkelen kan man åpne de 45 ulike rommene og skal jobbe sammen for å løse de ulike utfordringene. Det er alt fra fysiske oppgaver som klatring, balanse men også gåter og andre skjulte løsninger..”

Påmelding

Takk for at du vil være med på fangene på fortet!

Ta kontakt med oss på [email protected], eller treffansvarlig Rebecca Gonsholt på mobil 473 87 499.

Vi møtes ved inngangen til Fangene på Fortet kl 13.30. Det ligger i Nydalen, og adressen er Nydalsveien 28. Dette er gratis! Alt du må ta med er godt humør. De anbefaler også å ta på casual bekledning/løs t-skjorte, siden vi skal være aktive.

Vis skjema igjen

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)
* Obligatorisk felt