Gå til innhold
Villa-Paradiso

Glutenfri Pizza - Italian style

Publisert mandag 10. oktober 2011
Gourmetpizza - enklere og lettere enn noensinne - fra italienske verdensmestre!

Villa Paradiso heter en italiensk pizzarestaurant i Oslo. De har blitt kjent for å servere herlig pizza. Og jaggu er den ikke glutenfri også. Dette er hva et engasjert medlem har skrevet om pizzaen deres: 

"Nå har jeg bodd i vår hovedstad i 3 uker og rukket og spist glutenfri pizza - italian style, med tynn sprø bunn og masse spennende smaker, hele 4 ganger. 

Villa Paradisio på Grunerløkka og Olivia på Majorstuen og Aker brygge tilbyr en skikkelig god glutenfri pizza som smelter på tunga.  Jeg vil anbefale alle min med cøliakere som vurderer og spise ute i Oslo om å prove ut en av disse stedene. 

Villa Paradiso har i tillegg utviklet et eget glutenfritt pizzamel som de selger på ulike Meny butikker. Sammen med en pizzaovn hjemme bør da være mulige å skape sin egen private italienske aften på en fredag kveld hvis du er lei av Taco"

 

John Gunnar i Villa Paradiso har følgende å fortelle oss om pizzamelet sitt: 

 

Det dreier seg om et glutenfritt pizzamel, utviklet av Molino Agugiaro, som går for å være Italias fremste mølle når det gjelder produksjon av pizzamel.

De er en av drivkreftene i utdanningen av pizzabakere og sponser verdensmesterskapet for pizzakokker. Etter mange års forskning har de utviklet et glutenfritt alternativ som de mener innehar egenskaper de kan stå inne for, og det er dette melet vi har lansert på det norske markedet under vårt merkenavn Villa Paradiso.

Melet fås kjøpt hos Ultra, Centra, Jacobs, Meny(et stort utvalg av deres butikker). I tillegg er de også tilgjengelig hos ICA, da hos profilene ICA Maxi og ICA Supermarked.

 

Imponer vennene dine med herlig pizza - italian style! Nå er det enklere enn noensinne. 

 

Har du prøvd dette melet? Del gjerne erfaringer med oss i diskusjonsfeltet under: