Gå til innhold
6949bdd8-daf6-4985-9388-b7347ced4786.jpg

Har du lyst å bli bakeleder?

Publisert tirsdag 25. juli 2017
Helgen 15-17. september inviterer NCFU til kurshelg for nye bakeledere i Oslo!

Målet med kurset er å utdanne en gruppe med våre egne bakeledere som blir eksperter på planlegging og gjennomførelse av bakekurs. Bakelederne vil få opplæring i baking gjennom flinke og erfarne bakeledere fra NCF i tillegg til en gjennomgang av hvordan man organiserer et baketreff på lokalt nivå. Reise, mat og overnatting under kurshelgen dekkes av NCFU.

Vi kan tilby dere en lærerik, sosial og hyggelig helg med god mat og kjekke folk. Som en ekstra takk for arbeidet ønsker vi å sørge for gratis reise til alle nasjonale arrangementer for bakeledergruppen. Etter kurset er gjennomført sendes hver bakeleder til ett eller to lokallag i løpet av perioden frem til sommeren for å holde bakekurs sammen med lokallagsstyret i fylket.

Om dette er noe du er interessert i kan du sende en søknad til [email protected] innen 25.08.. I søknaden skriver du litt om hvem du er og hvorfor du ønsker å bli bakeleder. Posisjonen som bakeleder er åpen for alle våre medlemmer så vi oppfordrer deg til å søke dersom du er interessert.

Kontakt Andreas Teigland på tlf. 90 12 83 92, eller e-post [email protected] dersom du har spørsmål angående bakelederkurset.