Gå til innhold
Buskerud-hytte

Hyttetur på Geilo

Publisert fredag 6. februar 2015
NCFU Buskerud, Vestfold og Telemark inviterer til hyttetur på Geilo, helgen 13.-15. mars!

 

Hytta vi har leid for helgen er en koselig og tradisjonell hallingstue, men med både boblebad og badstue. Dette blir bra!

På programmet står mye sosial morro, skiaktiviteter, baking og masse glutenfri mat. Lørdag vil det være muligheter for enten langrenn eller besøk i Geilo Skisenters flotte anlegg. Ta med skiutstyr etter eget ønske.

Arrengementet er GRATIS, med unntak av reisekostnader og eventult heiskort i slalåmbakken. Alle reisekostnader over 500 kroner vil bli refundert av NCFU.

Tog eller buss er enkleste reisemåte til Geilo. Styret disponerer bil, og henter deltagerene i Geilo sentrum og kjører alle videre til hytta. Vi anbefaler å ta Bergenstoget som er på Geilo kl. 18.52 fredag kveld. Dette toget kjører forbi Drammen kl. 16.00. Buss som er fremme på Geilo i samme tidsperiode er også aktuelt.  Hjemreise vil være ca kl. 15.00 søndag. Anbefalt tog går kl. 15.19 fra Geilo, i rettning Drammen.

Påmelding sendes til [email protected] . Oppgi samtidig om du har andre allergier vi må ta hensyn til. Ta gjerne kontakt om du har andre spørsmål om helgen. Om du ikke har noen å reise med, kan vi prøve å sette deg sammen med andre fra samme område som deg.

Vi gleder oss til hyttetur 13-15 mars, og håper du gjør det samme

Hilsen styret i NCFU Vestfold og Buskerud