Gå til innhold
IMG_2309

Klart for sommerleir 2014!

Publisert lørdag 5. april 2014
Da er påmeldingen til NCFUs sommerleir 2014 klar! Det smeller igang den 21. juni og varer til 25. juni! Blant annet står rafting på årets program!

Endelig er det klart for nok en leir! Sommerleiren er det største og beste arrangementet vi lager. Her legger vi flid i å lage et bra og variert program, med masse god glutenfri mat. Maten er faktisk så god, at vi må advare deg om at det er en sjans for at du kommer til å legge på deg iløpet av leiren!

Så da er det jo bra at vi også skal gjøre noen skikkelig aktiviteter.  Vi skal bestige Norges nest høyeste fjell, Glittertind! En tur som er fin for de aller fleste. Det blir også rafring, fotball, bading og mye, mye annet!

Vi skal også sørge for at du lærer deg nyttige ting som gjør hverdagen din bedre og lettere når du kommer hjem. Nyttige tips, erfaringer og ny kunnskap som bedrer hverdagen din er naturligvis sentral på arrangementer hos oss. 

Hele herligheten koster 950 kroner. Det inkluderer all mat og alle aktiviteter. I tillegg dekker vi all reise over 500 kroner. Du kan lese mer om reisedekning her

 Sett av 21-25 juni for super kjekk glutenfri start på sommerferien din!  Vi gleder oss til å se deg på leir!

Dato: 21-25. juni

Sted: Elverum folkehøyskole

Pris: 950 kroner. 

Egenandel reise: Maks 500 kroner. 

Fellesbuss: Avreise Oslo sentrum og Gardermoen