Gå til innhold
DSC00905

KLART FOR SOMMERLEIREN 2012

Publisert mandag 21. mai 2012
Hei alle unge og glade cøliakere! For 18. året på rad har vi gleden av å invitere dere alle til årets største glutenfrie happening, sommerleiren 2012! Den populære sommerleiren vil finne sted på Elverum folkehøgskole, som den alltid har gjort de siste 18 årene, og kommer til å bli minst like gøy og minnerik som alle de andre sommerleirene. Lørdag 23. til onsdag 27. juni er datoene du må holde av til sommerens høydepunkt.

Uansett om du sitter der hjemme og mener at cøliaki ikke er noe problem eller om det er en stor utfordring, vil totalopplevelsen av denne leiren gi deg et minne for livet og kanskje snu dette synet.  Så ta sjansen! Meld deg på NCFU Sommerleir 2012. Vi lover deg noen fantastiske dager på Elverum!

De fem dagene på Elverum er en frisone hvor alt er glutenfritt og du møter masse hyggelig folk fra hele Norge. Vi skaper gode sommerminner med både faglige og sosiale aktiviteter i vakre omgivelser på innlandet. I tidligere år har vi gjort alt fra å stå på toppen av Galdhøpiggen, til å rafte ned Trysilelva. Sommerleiren 2012 kommer til å bli minst like gøy.

På denne sommerleiren vil det skje utrolig mye gøy. Først og fremst så trenger du ikke tenke. Du kan spise alt, tenk deg det: Absolutt alt er glutenfritt. Alt er ordnet og tilrettelagt så det er bare for deg å kose deg. Og det blir også selvfølgelig tatt hensyn til andre allergier hvis du skulle ha det! Fra lørdag 23. juni klokka 12 til onsdag 27. juni klokka 12 vil vi i NCFU gi deg et program fullspekket med opplevelser. Vi kan avsløre at det kommer til å bli actionfylte opplevelser som paintball, turneringer og vi fortsetter med kjent NCFU vri på kjente TV-programmer. Gled deg!

Elverum folkehøgskole vil ellers være stedet hvor vi oppholder oss og her vil det bli servert deilig glutenfri mat til enhver tid, man vil sove på 4-manns rom og ting vil skje parallelt som sola skinner! Aktivitetene vil både være sosiale og faglige.  Vi ønsker å ha noen overraskelser til dere som kommer, men vi kan nevne stikkord som såpefotball, grilling, bading og sandvolleyball.  De faglige aktivitetene vil kunne gi deg økt kunnskap om cøliaki gjennom interaktive foredrag med doktor Lundin, viktigheten av holdninger og masse kokkelering av ulike spennende retter med fokus på god smak og enkelhet.

Det er fortsatt ledige plasser så ikke nøl, ta sjansen. Meld deg på NCFU Sommerleir 2012!  En sommer uten leiren på Elverum er ikke en ordentlig norsk sommer.

Prisen i år vil ligge på 750 kr per deltaker.  Og her er all kost og losj inkludert!  Alle reiseutgifter over 500 kroner dekkes også av NCFU, så derfor håper vi på deltakere fra Nordkapp til Lindesnes. Les mer om reiseutjevninga vår her. Les også våre retningslinjer for reiserefusjon før du legger ut på tur. Ikke la lang reisevei og høye reisekostnader stoppe deg. De deler vi på!

Ellers vil vi anbefale dere å benytte dere av Trysilekspressen fra Oslo om Gardermoen for reise til Elverum.  Er det vanskelig å rekke til Elverum klokken 12, så gjør det ingenting om dere kommer litt senere.

De som melder seg på vil motta et informasjonsbrev med ytterligere informasjon om leiren, reising og lignende.  Har du noen praktiske spørsmål ellers, bare ring Jannicke Kristensen på 90179152, Geir Boman Rinde på 98061263 eller still spørsmål i forumet under artikkelen. Det er også opprettet en facebookgruppe ”NCFU Sommerleir” hvor du kan allerede nå kan komme i kontakt med andre som skal være med!

 

PÅMELDINGSSKJEMA FINNER DU HER