Gå til innhold
DSC02161

Klart for vinterleir 2012!

Publisert tirsdag 6. desember 2011
Hei alle vinterglade medlemmer av Norsk Cøliakiforening ungdom! Vi har gleden av å invitere dere alle til vintercamp 2012, som denne gangen finner sted i vakre Hjartdal i Telemark fra torsdag 26. til søndag 29. januar.

Gå rett til påmeldingsskjema

Tradisjoner - tid - sted
NCFU har arrangert sommerleir på Elverum i 17 år.  En ubestridt suksess!  En frisone hvor alt er glutenfritt og du møter masse hyggelig folk som du ikke vil vente et heeelt år før du ser igjen.  Derfor ble en Vintercamp arrangert for første gang i 2002, da i Kongsberg, men for hvert år har vi prøvd et nytt sted for å nå ut til flest mulig medlemmer.  I år er det derfor 10 års jubileum og vi har gleden av å invitere dere alle til vintercamp 2012, som denne gangen finner sted i vakre Hjartdal i Telemark fra torsdag 26. til søndag 29. januar.

Aldersgrensen er 16 år.

Ny tvist
I jubileumsåret 2012 kjører vi derfor en ny twist på vintercamp. Vi har leid oss et tun helt for oss selv! Her er det ingen alpinanlegg, men her skal vi fokusere på hvor mye gratis moro og trivsel man kan ha det i vinter-Norge nå til dags.  Det som i år står på programmet er langrennsski, snøfotball, matlaging, natur og en ordentlig runde med olympiske sommerleker. Denne gangen ønsker vi også deres hjelp. Vi har nemlig fått drømmesjansen ved å finne ut hva ungdommen fremover kanskje kan få kjøpe av glutenfritt i butikkene i Norge. Er det noe man savner, er dette stedet man må få det frem.

Pris: 500 kr. Alt inkludert.

Følg med på nettsidene
Nå gjelder det å følge med på nettsiden til NCFU og facebook i tiden fremover for mer informasjon om dette fantastiske arrangementet.  Ved påmelding vil du motta en mail med program osv.  Skulle det være noe spørsmål, ikke nøl ta kontakt med Synne Rødø på telefon 90916009.

Reiseinfo
Lurer du på hvordan du skal komme deg til Hjartdal?  NCFU ønsker å yte best mulig service til sine påmeldte og setter opp en fellesbuss med matservering som går fra Gardermoen om Oslo, Drammen, Torp, Telemarksporten og Skien til Hjartdal.  Derfor kan du enkelt ta fly til Gardermoen eller Torp hvis du kommer nord og vest i fra eller ta en buss til telemarksporten hvis du kommer sør fra.  Mer informasjon om fellesbussen og logistikken rundt den vil komme på ncfu.no veldig snart.  Skal du være med på fellesbussen ta kontakt med Geir Boman Rinde på telefon: 98061263 så han vet hvor du hopper på!

Pris for å sitte på med fellesbuss: 0 kr. Alt inkludert

Reiseutjevning
NCFU har også en reise utjevningsordning som gjør at du kun betaler maks 500 kr fra egen lomme i reiseutgifter.  Dvs at det gjør ingenting om du reiser fra Alta eller Oslo rent økonomisk. Les mer om den her

Savner du sommeren?
Savner du sommeren? Ikke vi! Vinteren er best, bli med NCFU og opplev dette!  Ta noen dager fri fra hverdagen og spis så mye glutenfri mat at du stuper. Det skjer i Hjartdal 26. Til 29. Januar i regi av NCFU sentralt, dette er leiren ingen kan gå glipp av. Vi garanterer fart og moro på forhånd!!
 

Påmeldingsskjema finner du her