Gå til innhold
DSC03469

Klart for Vinterleir 2014!

Publisert lørdag 9. november 2013
Årets Vinterleir finner sted i Trysil. Helgen du må sette av er 23-26. januar, 2014. Vinterleiren er nå fullbooket. Du har mulighet til å stå på venteliste.

Melder du deg på ventelisten vil du få tilbud om plass dersom noen skulle melde seg av. Tilbud om plass gis til dem som meldte seg på ventelisten først. Det koster ingenting å stå på venteliste.

----

Som alltid arrangerer NCFU vinterleir i månedsskiftet januar/februar. Vinterleiren er åpen for alle medlemmer. Vi jobber med de siste detaljene på programmet, men kan allerede nå røpe at vi kommer til å ta utgangspunkt i vinterlivet og snøens muligheter. 

Vinterleiren er en av de mest tradisjonsrike arrangmentene i NCFU. I flere år har cøliakiere fra hele landet samlet seg på en hytte, for å diskutere, utveksle erfaring, ha matkurs og mye annen gøy. 

Til årets leir har vi booket en skikkelig flott luksushytte. Med badstu, alpinanlegg, langrennsløype, masse snø (håper vi) og bare glutenfri mat kommer dette til å bli en minnerik helg du sent vil glemme! 

Vær rask. Det er begrenset med plasser. 

Fellesbuss går fra Oslo, via Gardermoen og Elverum til Trysil.

Busstidene er: 

Avgang Oslo Bussterminal: 17:15

Oslo Lufthavn: 18:00

Retur: 

Trysil avreise : 14.00
Elverum :15.00
Oslo lufthavn : 16.15
Oslo Bussterminal : 17.30 

Reise og pris

Leiren koster 500 kroner pr. person. Inkludert i prisen er mat, opphold og alle aktiviteter utenom heiskort i alpinbakken og fellesbuss. I tillegg dekker NCFU reise ved hjelp av vår reiseutjevningsordning. Den fungerer slik at NCFU betaler all reise over 500 kroner. Sånn blir det en makspris på 1000 kroner + evt. heiskort, uansett om du bor i Trysil eller Karasjok. 

Pris for fellesbussen er 300 kroner tur/retur. 

Les mer om reiseutjevningsordningen, med vilkår, her
For å få refundert tog- og flybilletter, må billettene være bestilt før 2. Januar!

 

SOMMERLEIREN ER NÅ FULLBOOKET

Trykk her for å melde seg på ventelisten