Gå til innhold
12021-05-mwf

Medlemsrabatt på utstilling ved Hadeland Glassverk

Publisert onsdag 28. april 2021
Velkommen til årets store utstilling på Hadeland glassverk Monet & Friends - Life, Light and Colour 22. mai-26. september. Som medlem I NCFU vil du få 20 % rabatt på billetter som kjøpes på Hadeland glassverk ved fremvisning av medlemskap. Rabatten gjelder per medlemskap.

Forbered deg på en levende symfoni av lys, farge og lyd, kombinert og forsterket for å skape det besøkende har kalt «en uforglemmelig utstilling».

Fra skaperne av Van Gogh Alive, viser vi i 2021 den engasjerende utstillingen Monet & Friends - Life, Light and Colour.

Opplev det 19. århundre gjennom øynene til Monet og andre store impresjonistiske malere. Monet & Friends - Life, Light and Colour er en digital opplevelse som engasjerer barn så vel som voksne.

Dette er ingen vanlig kunstutstilling. Impresjonistenes verk har blitt vist og beundret over hele verden i nesten to hundre år, men aldri tidligere har de blitt vist på denne måten. Maleriene blir levende når du går inn i galleriet – en opplevelse som er både fortryllende, underholdende og lærerik. Kunstnere som er representert i utstillingen, er blant andre Claude Monet, Camille Pissarro, Pierre-Auguste Renoir, Paul Cézanne og Edgar Dega.
Denne utstillingen er en digital kunstopplevelse.

Åpent alle dager!