Gå til innhold
Sondre-og-GFG

Nå kan vi også spise Norges nasjonalrett

Publisert torsdag 24. april 2014
I disse dager skjer kanskje den største enkeltstående økningen i livskvaliteten for oss som må leve glutenfritt - noen sinne!

 

Hvis alle produkter man savner i et glutenfritt liv settes opp ved siden av hverandre er det ett produkt som er viktigere og har en sterkere symbolverdi enn noen annet i det norske kostholdet.

Produktet har definert norsk mat siden det kom i 1980. Det er blitt norskere enn lusekofte, lutefisk og langrenn til sammen og det er blitt delt i flere sosiale sammenkomster enn noen annet produkt.

 

De spiser 24 millioner stykker hvert eneste år. Nå er det vår tur til å bli en av dem!

Den meget etterspurte Grandiosa Glutenfri som lanseres over hele landet offisielt 1. mai, og er allerede ute i enkelte butikker.

 

Glutenfri livskvalitet er følelsen av å være normal.

Du er normal når man kan ta med en Grandiosa på vei til venner en fredag kveld, og du blir mett på halve og vennene dine spiser den andre halvparten fordi de synes den er god.

Pizza Grandiosa Glutenfri er et enormt skritt i retning av å være normal, og bidrar til å øke livskvaliteten for glutenintolerante. Ikke fordi man må spise disse produktene hele tiden, men fordi de er der, de har god kvalitet og man kan velge om man vil kjøpe dem.

 

Ta vare på øyeblikket og del din første gang i sosiale medier med #MinFørsteGrandis #NCFU

 

Gratulerer med dagen!

 

Skrevet av Bjørn Boman Rinde, tidligere leder NCFU