Gå til innhold
NCFU-Hordaland-tapas (49600x32600)

NCFU Hordaland - tapaskveld i Bergen

Publisert søndag 28. oktober 2012
9. April i vår var en gjeng glade cøliakere samlet på Læring- og Mestringssenteret i Bergen. NCFU’s styre i Hordaland hadde kjøpt inn alt fra hvitløk til bakepapir til laks, for her var det bare en post på programmet; lage god og selvsagt glutenfri mat! Det er mye å glede seg til fremover, blant annet julebord!

 

Inndelt i grupper og tildelt ulike råvarer ble nye bekjentskap stiftet, erfaringer delt og god mat laget. Litt av oppgaven var at de ulike gruppene skulle komme opp med egne, originale oppskrifter, basert på råvarene de var tildelt. Laksefilet ble fritert og blandet med grønnsaker til en laksewok, mens kjøttdeig ble til deilige hvitløkskjøttboller i tomatsaus. 

Stemningen var god, med mye latter og glade mennesker. Mens kjøkkenet og gangen var fylt med lukten av god mat, ble magene våre mette og gode! Selvsagt var det også nok mat til at alle fikk med seg «doggybags» hjem. Tapastreffet var en suksess og et arrangement har blitt en tradisjon for NCFU Hordaland – så velkommen igjen til neste år.

Vi i styret vil takke for alle som var med, og ønsker både «gamle» og «nye» velkommen tilbake på våre neste treff som er under planlegging. Det var ekstra gøy at så mange nye cøliakere møtte på tapastreffet, og håper alle blir med videre.

Planene videre i Hordaland er spennende! Det er verdt å følge med på www.ncfu.no og NCFU Hordaland sin gruppe på facebook. Der vil alle oppdateringer komme i god tid. Kan nevne at det blir julebord med show og middag før jul, og dette var svært populært i fjor! Så det er lurt å melde seg på i god tid, da vi bare har et visst antall billetter. Følg med!

På nyåret blir det NCFU Hordaland’s første regionalleir med hyttetur til Voss. Dette er foreløpig under planlegging.
Kommer du? Det gjør vi, og alle i styret gleder seg til å treffe akkurat DEG på neste treff!

 

Gode klemmer fra Karina og Stine!
NCFU Hordaland