Gå til innhold
167030_10150367129115076_700050075_16872355_5592142_n

Nystartet lokallag i Telemark!

Publisert torsdag 2. oktober 2014
Nå har lokallag til NCFU i Telemark startet opp igjen. Lokallaget har mange spennende planer for deg mellom 15 og 26 i tiden framover!

Nå har lokallaget NCFU Telemark startet opp. I høst og til vinteren har vi planlagt mange kule aktiviteter og er veldig spent på tiden som kommer, siden dette også er helt nytt for oss. Det blir blant annet bakekurs med NCF og leir med Buskerud og Vestfold. Så skal vi ha lokalt arangement til våren. Vil du være med?

Målet med lokallaget er å få mange gode venner, skape et godt miljø og dele erfaringer og tips med hverandre. Vi har planlagt aktiviteter i nærmiljøet og i høst har vi tenkt til å sammarbeide med NCF om arrangement, så du kan bli kjent i miljøet. Der kan alle lære nytt og stille spørsmål.

 

Lokallagets første offesielle årsmøte ble avhold tirsdag den 9.9.2014. Det er første gangen på mange år Telemark har fått et aktivt lokallag  og kan bidra med et lokalt tilbud for medlemmer i fylket. Det er stiftet for å legge til rette for at man kan møte andre cøliakere på en uformell og hyggelig måte. Gjennom møtene kan man bygge vennskap, skaffe seg erfaringer og bli tryggere på sin egen diagnose. Det er klart det av og til er slitsomt å ha cøliaki, men det kan være veldig enkelt også! Vi vil vise at cøliaki ikke er en begrensning. Gjennom NCFUs lokale treff kan du høre hvordan andre løser hverdagens små og store utfordringer, skaffe deg ny kunnskap og bli tryggere på at du kan leve et aktivt og flott liv - med cøliaki.

 

Det er lokallagene som tar initiativ til og gjennomfører de lokale treffene. Det er derfor et stort mangfold av aktiviteter! De varierer i størrelse og antall. I form og innhold. Noen ganger koster det penger, men de aller fleste treffene er helt gratis! Alle medlemmer mottar invitasjoner til treff, enten i posten eller på e-post. Vi sender også ut påminnelser på SMS. Husk derfor å registrere riktig kontaktinformasjon når du meldeg deg inn - eller endre informasjonen selv på min side.

 

Hilsen Tonje og Cecilie Gløsmyr

Ny leder og nestleder i NCFU Telemark