Gå til innhold
facade-quality-hotel-33-oslo

Organisasjonsseminar 2019!

Publisert fredag 1. mars 2019
Vi inviterer alle tillitsvalgte til Oslo for organisasjonsseminaret 2019! 26-28. april!

Vi tar turen til Oslo, og Quality Hotel 33! Organisasjonsseminaret et stedet hvor alle tillitsvalgte møtes for å lære nye og spennende ting, møte tillitsvalgte fra hele landet og lære av hverandre. Som alltid blir det god mat, og et program hvor vi også satser på å ha det moro!

Det blir også landsstyremøte, hvor vi skal ta viktige beslutninger på vegne av organisasjonen!

Organisasjonsseminaret er gratis for alle lokallag, og dere kan sende så mange dere ønsker. Vi tar bare forbehold om at det er ledige plasser, og hvis det blir stor pågang vil vi sørge for at alle lokallagene får sjans til å delta. Men det pleier ikke å være noe problem!

Reise legger du som vanlig ut for selv og får refundert i etterkant. 

Vi håper du vil sette av tid til å være sammen med oss i Oslo!

 

Spørsmål og svar

Q: Hvem er organisasjonsseminaret for?

A: Seminaret er for alle tillitsvalgte i lokallag i NCFU. 

 

Q: Hva gjør man på organisasjonsseminaret?

A: Her blir det grunnskolering for alle nye tillitsvalgte. Vi lærer om nye ting som har skjedd siden forrige gang. Og vi deler positive og negative erfaringer med hverandre, og sparker igang kampanjer og satsningsområder. Også skal vi ha det moro!

Q: Når starter vi?

A: Vi starter seminaret på lørdag klokken 09.00. Så du må være her senest da. Men vi oppfordrer alle til å komme til Oslo innen klokken 20.00 på fredag, dersom det lar seg gjøre ift. jobb og skole. Da blir det middag!

Vi er ferdige etter klokken 14.00 på søndag. 

 

Q: Hvordan kommer vi oss til Oslo?

A: Du er selv ansvarlig for å bestille reise, og du må bestille billigst mulige billetter. Vi oppfordrer deg til å bestille billeter rå raskt som mulig. Billetter bestilt etter 30. mars vil som hovedregel ikke refunderes. Regler for reiserefusjon kan du lese her. (NB! Det er ikke egenandel for å reise på dette arragementet; all reise dekker 100%).

Flybussen stopper like ved hotellet så vi anbefaler alle som reiser via gardermoen å ta den. Fra Oslo S/Jernbanetorget går det t-bane. Da tar dere bane 5 mot Vestli og går av på Risløkka.

Q: Hva må vi ha med oss?

A: Klær du trenger for å være innendørs i to dager, toalettsaker og penklær til festmiddag på lørdag. 

 

Q: Hvor mange kan vi dra fra hvert lokallag? 

A: I utgangspunktet så mange dere ønsker. Det er ingen begrensninger, og det koster ikke noe for lokallaget ditt. Men hvis det blir så stor pågang at det blir fullt, må vi prioritere slik at alle lokallag blir representert. 

Påmelding

Takk for påmeldingen til organisasjonsseminaret 2019!

Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom det er noe du lurer på!

Vis skjema igjen

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)
* Obligatorisk felt