Gå til innhold
Ostlandsleir2014-1

Østlandsleir 2014!

Publisert lørdag 16. august 2014
NCFU i Østfold, Hedmark Oppland, Oslo og Akershus har gleden av å invitere deg til leir med spennende aktiviteter 12.-14 september. Påmeldingen har åpnet og det er førstemann til mølla!

 

Er du mellom 15-26 år og har lyst til å være med på en helg du sent vil glemme? Sett av helgen 12.-14. september. Vi har planlagt en helg med paintball, klatrepark, zipline/taubane, baking og mange andre kule aktiviteter.

Om du syntes det å ha cøliaki er en utfordring eller ikke, så vil vi gi deg noen dager der det å ha cøliaki er det normale.
Leiren koster 150 kr, og dette dekker for både mat, opphold og aktiviteter. I tillegg så må du betale reiseregningen selv, men med vår reisedekningsordning får du dekket alle utgifter over 500 kr.

Mer praktisk informasjon om leiren kommer så snart som du har meldt deg på. Har du andre spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt :-)

Vi har 20 plasser, så her er det førstemann til mølla. Tidligere NCFU-ere er også velkomne, men ved stor pågang vil nåværende medlemmer ha førsterett.


Meld deg på innen 1. september til: [email protected] eller på
telefon til Ada Amalie (99404005)
Oppgi navn, alder, telefonnummer, e-post og om du eventuelt har andre allergier.

 

Sees på leir!