Gå til innhold
18-pluss-avlang

Påmelding til Høsthelg 18+ 2011 har startet!

Publisert tirsdag 6. september 2011
Vi har igjen gleden av å invitere alle våre medlemmer som har fylt 18 år til Høsthelg 18+! På grunn av ulike årsaker blir det ikke på Geilo i år, som tidligere annonsert, men i Valdres. Det arrangeres helgen 7.-9. oktober (fre-søn) og vi håper at værgudene er med oss!

 

Litt om opplegget

Denne gangen kommer vi til å ha fokus på fjell og natur, og de fantastiske opplevelser den kan gi oss. Vi bor i et land som er kjent for nettopp naturen, og det har vi tenkt å utnytte oss av. Vi kommer blant annet til å ha fjellturer, grillkos rundt bålet, matkurs, faglige foredrag, festmiddag og underholdning! Grunnen til at vi arrangerer en leir for personer over 18 år er at vi ønsker å lære folk som skal eller har flyttet hjemmefra å lage mat. I tillegg ønsker vi å gi ungdommen en mulighet til å komme seg litt unna den slitsomme hverdagen med jobb/skole på høsten.

Litt om hyttene

For å få så stor kapasitet som mulig har vi i år leid 2 hytter, som ligger like ved hverandre. Hyttene er lokalisert i det storslåtte fjellområdet Vaset i Valdres, mellom Hemsedal og Fagernes. Totalt har hyttene en kapasitet på 44 personer, og de brukes vanligvis som leirskole. Her er litt av fasilitetene som finnes på hyttene:

  • Dusj/WC
  • Aktivitetsrom
  • Badstue
  • Tørkerom
  • Spisestue
  • Storkjøkken
  • Peisestue

I tillegg til hyttene har vi leid en stor lavvo der vi kan grille, drikke kaffe og fortelle historier mens vi varmer oss rundt bålet.

Her finnes mer informasjon om hyttene og området rundt: http://www.brennabu.no/

Litt om transport

I år har vi valgt å gjøre det så enkelt som mulig. Vi har satt opp en fellesbuss som starter i Oslo (Hotell Opera) -> Gardermoen Lufthavn -> Valdres. Vårt ønske er dermed at de fleste velger billigste reisemåte for å komme seg til Gardermoen eller Oslo, og tar fellesbussen videre derfra. 

Om du mener den billigste måten å komme seg dit på er å kjøre egen bil er dette også mulig, men da må dette godkjennes av NCFU i forkant. Send en e-post til [email protected]. Vi lover raskt svar!

Litt om reiserefusjon

For at alle skal kunne være med på NCFUs arrangementer, refunderer NCFU en del av reisen din. Det fungerer sånn at ingen skal trenge å betale mer enn 500 kroner for reisen - uansett hvor i landet du kommer fra! Les mer om reiserefusjon her

Men for at dette skal fungere, er vi avhengige av at du velger billigste reisevei. I utgangspunktet er billigste reisevei til Valdres å sitte på med fellesbussen fra Oslo via Gardermoen. Dersom du har problemer med å være med på fellesbussen, eller har en reiserute som ikke går via Oslo, håper vi du kan ta kontakt med oss på [email protected]. VI lover rask respons!

Litt om pris

Prisen for å være med på selve arrangementet er satt til 400 kroner. Dette inkluderer alt av mat og alkoholfri drikke gjennom hele helgen. Vi kan garantere at det blir mye god mat!

Program, pakkeliste og informasjon om transport kommer i god tid før arrangementet, så det er bare å sjekke ut mailen din så ofte som mulig! Vi gleder oss til å se dere alle igjen!

Påmeldingsskjema finner du her

Har du spørsmål eller kommentarer? Still dem gjerne i kommentarfeltet under.