Gå til innhold
18pluss-hytta-2012

Siste 18+ i sentral regi!

Publisert onsdag 17. oktober 2012
NCFU inviterer alle våre medlemmer som har fylt 18 år til årets historiske høsthelg 18+! Dette vil sannsynligvis bli den siste høsthelgen 18+ arrangert av NCFU sentralt, og derfor skal vi sørge for at det blir den beste høsthelgen noen sinne! Helgen du må holde av er 9. til 11. november.

NB! Noen har hatt problemer med påmeldinsskjemaet. Dette er nå rettet. 

Svarstadhytta er årets destinasjon. Vi kommer blant annet til å ha, matkurs, faglige foredrag, festmiddag (tema blir avslørt på pakkelista) og underholdning! Grunnen til at vi arrangerer en leir for personer over 18 år er at vi ønsker å lære folk som skal eller har flyttet hjemmefra å lage mat. I tillegg ønsker vi å gi ungdommen en mulighet til å komme seg litt unna den slitsomme hverdagen med jobb/skole på høsten.

Transport

I år har vi valgt å gjøre det så enkelt som mulig. Vi har satt opp en fellesbuss som starter på Gardermoen lufthavn kl.17.00 via Oslo (Hotell Opera) og Drammen rutebilstasjon før den ankommer Svarstadhytta ca. 19.30. Hjemreisen starter på hytta kl.14.00 på søndag og bussen er ca. på Gardermoen 16.30. Vårt ønske er at alle velger billigste reisemåte for å komme seg til Gardermoen eller Oslo, og tar fellesbussen videre derfra.

Om du mener den billigste måten å komme seg dit på er å kjøre egen bil er dette også mulig, men da må dette godkjennes av NCFU i forkant. Send en e-post til [email protected] Vi lover raskt svar!

Reiserefusjon

For at alle skal kunne være med på NCFUs arrangementer, refunderer NCFU en del av reisen din. Det fungerer sånn at ingen skal trenge å betale mer enn 500 kroner for reisen - uansett hvor i landet du kommer fra! Les mer om reiserefusjon her: http://ncfu.no/reiserefusjon

Dersom du har problemer med å være med på fellesbussen, eller har en reiserute som ikke går via Oslo eller Drammen, håper vi du kan ta kontakt med oss på [email protected]. VI lover rask respons!

Pris

Prisen for å være med på selve arrangementet er satt til 400 kroner. Dette inkluderer alt av mat og alkoholfri drikke gjennom hele helgen. Vi kan garantere at det blir mye god mat!

Påmelding finner du på våre hjemmesider www.ncfu.no, vær rask, plassene fylles fort!

Program og mer praktisk informasjon

Program, pakkeliste og informasjon om transport kommer i god tid før arrangementet, så det er bare å sjekke ut mailen din så ofte som mulig! Vi gleder oss til å se dere alle igjen i Svarstad. 

 

Påmeldingsskjema finner du her!