Gå til innhold
Unge-funksjonshemmede

Ut og inn av styre og stell

Publisert mandag 9. november 2015
Ingunn Marie Wenneck gikk av som styremedlem i Ncfu forrige helg. Samme helg ble hun valgt inn i sentralstyret til Unge funksjonshemmede.

Ingunn Marie Wenneck har vært sentralstyremedlem Norsk cøliakiforenings ungdom siden høsten 2014, og har vært aktiv i NCFU Trøndelag i flere år. Det er Ingunn Marie som har sørget for å fylle ungdomsdelen P.I.S.K i medlemsbladet Glutenfri med godt innhold. I tillegg til å være redaktør for P.I.S.K har hun gjort veldig mye for å nå ut til nydiagnostiserte cøliakere, blant annet gjennom å arrangere helg for nydiagnostiserte med bakekurs, seminar og hyggelig samvær. Som styremedlem i organisasjonen vår har Ingunn Marie vært en enorm ressurs, og selv om vi aller helst skulle ønske at vi kunne beholde henne i NCFU, ønsker vi henne nå lykke til i Unge funksjonshemmede! 

Unge funksjonshemmede er en paraplyorganisasjon med veldig mange medlemsorganisasjoner. De jobber for å styrke sine medlemsorganisasjoner og for å forbedre hverdagen for alle med nedsatt funksjonsevne, enten den er synlig eller usynlig.

På sine nettsider skriver Unge funksjonshemmede dette om deres nye styremedlem fra NCFU:

"Ingunn Marie (26) er en av de nye styremedlemmene i Unge funksjonshemmede. Hun representerer Norsk cøliakiforenings ungdom og er utdannet barnvevernspedagog. Ingunn Marie brenner for temaene utdanning og helse."

Les mer om det nye styret i Unge funksjonshemmede her

Vi ønsker Ingunn Marie lykke til i sitt nye verv!