Gå til innhold
Landsmote-2009-100

VELKOMMEN PÅ LANDSMØTE - OG NCFUs 10års BURSDAGSFEIRING!

Publisert torsdag 7. mars 2013
2013 - Ikke er hvilket som helst år! Dermed har vi gleden av å invitere alle NCFUere til årets happening, et landsmøte dere aldri har sett maken til!

Happeningen finner sted på Haraldvangen, 25 minutter fra Gardermoen, 12-14. April!

Landsmøtet er preget av spennende og viktige agjørelser for NCFUs framtid. Og på lørdagen blir det skikkelig bursdagsfest. Vi skal feire på NCFUvis. Og vi skal feire 10 år med innsats fra flinke folk, som har skapt en bedre hverdag for folk med cøliaki.

Mye har skjedd på 10 år!

Fra en liten sommertur til Elverum med 15 deltakere, til en landsdekkende selvstendig ungdomsorganisasjon med over 1500 medlemmer! 14 velfungerende lokallag med fantastiske unge cøliakere som arrangerer alt fra landsdekkende leire til lokale bakekurs. Sammen har vi tatt organisasjonen opp og fram. Flere medlemmer. Mer aktivitet. Og et godt grunnlag for videre vekst. Det er status i 2013. Det synes vi krever en skikkelig jubileumsfeiring.

Fordi DU er viktig, skal DU bestemme!

Vi har gjort mye på 10 år. Hvordan skal det gå videre med NCFU i de 10 neste? Mange viktige avgjørelser skal tas, og vi trenger at du er med på å ta dem.

Vi skal bli rekordmange på landsmøtet, med både gamle og nye fjes. Vi skal avgjøre satsningsområdene for året som kommer. Og vi skal se tilbake på det året som har vært. Dere vil også for første gang bli presentert for prosjektene som NCFU ønsker å starte opp, som virkelig symboliserer fremgangen for organisasjonen.

Det vil komme foredragsholder fra Landsorganisasjonen for norske barne- og ungdomsorganisajoner (LNU), som skal snakke om lokallagsdrift. Dette vil bli et lærerikt foredrag om lokallagsstyrenes drift i fylkene, samt utfordringer og løsninger på problemstillinger.

På lørdag blir det feiring!

På lørdagen kan vi by bursdagsfeiringen vi er så stolte over. Med ti lys på bursdagskake, ballonger, allsang og partyhatter. Vi snakker også treretters middag, hvite duker og meget pent tøy. Underholdningen vil også tas til et nytt nivå med blant annet stand-up komiker, utdeling av priser og besøk av hedersgjester. Vi vil på dette møtet sette standarden på hva alle NCFUére kan glede seg til i fremtiden, se på det som en liten smakebit

Dette kan du ikke gå glipp av!

Helgen vil bli preget av moro, læring og så mye mer. Dette er historie, så dette kan du rett og slett ikke gå glipp av! Vi sees på Haraldsvangen 12.-14. april!

 

PS! Sjekk ut spørsmål og svar her, hvis du lurer på noe

Påmelding finner du her

Innkalling og mer info finner du her

Sakspapirer sendt ut til deltakerne finner du her

 

Spørsmål og svar:

Q: Hva koster det?

A: Det koster 1500 kroner pr. person. Dette må dekkes av lokallaget. Så de må være enige i at du skal dra.

Q: Hvem kan jeg si fra til hvis jeg vil dra?

A: Hvis du har lyst til å dra, må du snakke med lederen i ditt lokallag. Oversikten finner du her: www.ncfu.no/lokallag

Q: Når må jeg reise?

A: Du må reise så du rekker fellesbussen til og fra Haraldvangen.

Q: Når går bussen?

A: Det står i innkallinga. Fra Oslo S utenfor Hotel Opera: 17:00. Fra Gardermoen 18:00

Q: Når kan vi dra hjem igjen?

A: Bussen går fra Haraldvangen klokka 15.00 på søndag. Da er vi på Gardermoen klokka 15:35, og på Oslo S klokka 16:30

Q: Kan jeg dra utenom disse fellestidene?

A: Nei. Vi tilbyr kun transport med fellesbuss. Vil du reise til andre tider må du ordne dette selv. Du har selv ansvar for å bestille billetter så du rekker fellesbussen.

Q: Kan jeg reise med bil?

A: Kun dersom det er billigere enn annen transport. Og det må avtales med Eirik i sekretariatet på forhånd.

Q: Hvordan får jeg tak i Eirik i sekretariatet, så jeg kan spørre han om jeg kan kjøre med egen bil?

A: Eirik har e-post eirik(at)ncfu.no. Se også www.ncfu.no/138/sekretariatet