Gå til innhold
200492-kongsberg

Velkommen til landsmøtet 2018 på Kongsberg!

Publisert onsdag 1. august 2018
Det er igjen klart for landsmøte for alle tillitsvalgte i NCFU. I år skal vi til Kongsberg, hvor vi tar inn på Quality Hotel Grand Kongsberg 19-21. oktober!

Tid og sted

 

NÅR MÅ VI VÆRE PÅ PLASS?frokost

Det er mulig å ankomme til middag klokken 19.00 på fredag. Men om det er ønskelig, for eksempel på grunn av lang reisevei og problemer med å få tidlig nok fri fra jobben, er det mulig å komme senere.  Selve møtet starter ikke før på lørdags morgen! 

Det viktigste er at du er på plass i Kongsberg til klokken 09.00 lørdag 20. oktober!

Vi avslutter møtet senest klokken 14.00 på søndag.

 

REISE

Det går tog fra Oslo Lufthavn via Oslo S og Stavanger via Kristiansand. Du er selv ansvarlig for å planlegge og bestille reisen din. Billettene får du refundert etter møtet. Det er ingen egenandel for reiser til landsmøtet, så reisen refunderes i sin helhet. Utover at det ikke er noe reiseutjevning, gjelder NCFUs reisereglement. Det betyr at du: 

  • togstasjonKun får refundert billigste reisevei. Du må alltid velge de billigste billettene, og det billigste reisealternativet
  • Fly er kun tilllat dersom alternativ transport betyr reise på mer enn 10 timer tur/retur. 
  • Kjøregodtgjørelse for bil gis bare dersom det er billigst, og bare dersom du har sendt en søknad til [email protected] først. 
  • Husk å bestille biletter med en gang så det blir billigst mulig.
  • Fullstendige regler for reiserefusjon, skjema etc. finner du her

  Ta kontakt med oss om du har spørsmål. 

 

HVA KOSTER DET?

Vi håper at så mange som mulig har lyst til å være med på landsmøtet. Derfor koster det ingenting for lokallagene å sende delegater til landsmøte. Det koster 1000 kr per observatør hvert lokallag sender. Dersom det blir stor pågang, vil vi av kapasitetsårsaker prioritere at alle lokallagene er likt representert. Det er altså gratis for alle å delta, men lokallagene betaler 1000 kr per observatør de sender.

FORSLAGSFRISTER

Forslag til endringer i vedtektene må være sendt inn til [email protected] innen 5. oktober klokken 19.00 for å kunne behandles på møtet. 

Alle andre frister setter vi underveis iløpet av møtet. 

Program

Landsmøtet er naturligvis preget av.. møter. Men i tillegg til spennende møter og diskusjoner, planlegger vi mye morsomt vi kan gjøre mellom møtene. Vi skal nok få tatt en titt på Kongsberg. Også blir det naturligvis tidenes festmiddag på lørdag, hvor vi skal gjøre stas på deg som er tillitsvalgt i NCFU! Det blir blant annet god mat og prisutdeling. 

Påmelding

Påmelding gjør du via Hypersys. Når du logger deg inn velger du fanen for arrangementer, og melder deg på. Hvis du ikke har fått en invitasjon kan du ta kontakt med oss på [email protected], så ordner vi det!

Husk å få med eventuelle andre allergier i kommentarfeltet når du melder deg på.