Gå til innhold
qr_sarpsborg_fasade_01

Velkommen til landsmøtet 2020 i Sarpsborg!

Publisert tirsdag 18. august 2020
Det er igjen klart for landsmøte for alle tillitsvalgte i NCFU. I år skal vi til Sarpsborg hvor vi tar inn på Quality Hotel Sarpsborg Superland 30 oktober - 1 november!

Tid og sted

 

NÅR MÅ VI VÆRE PÅ PLASS?frokost

Det er best å ankomme til middag klokken 19.00 på fredag. Men om det er ønskelig, for eksempel på grunn av lang reisevei og problemer med å få tidlig nok fri fra jobben, er det mulig å komme senere.  Selve møtet starter ikke før på lørdags morgen! 

Det viktigste er at du er på plass i Sarpsborg til klokken 09.00 lørdag 31. oktober!

Vi avslutter møtet senest klokken 15.00 på søndag.

 

REISE

Det går tog fra Oslo og Gardermoen. Du er selv ansvarlig for å planlegge og bestille reisen din. Billettene får du refundert etter møtet. Det er ingen egenandel for reiser til landsmøtet, så reisen refunderes i sin helhet. Utover at det ikke er noe reiseutjevning, gjelder NCFUs reisereglement. Det betyr at du: 

  • togstasjonKun får refundert billigste reisevei. Du må alltid velge de billigste billettene, og det billigste reisealternativet
  • Fly er kun tilllat dersom alternativ transport betyr reise på mer enn 10 timer tur/retur. 
  • Kjøregodtgjørelse for bil gis bare dersom det er billigst, og bare dersom du har sendt en søknad til [email protected] først. 
  • Husk å bestille biletter med en gang så det blir billigst mulig.
  • Fullstendige regler for reiserefusjon, skjema etc. finner du her

  Ta kontakt med oss om du har spørsmål. 

 

HVA KOSTER DET?

Vi håper at så mange som mulig har lyst til å være med på landsmøtet. Derfor koster det ingenting for lokallagene å sende delegater til landsmøte. Dersom det blir stor pågang, vil vi av kapasitetsårsaker prioritere at alle lokallagene er likt representert. Det er altså gratis for alle å delta.

FORSLAGSFRISTER

Forslag til endringer i vedtektene må være sendt inn til [email protected] innen 16. oktober klokken 19.00 for å kunne behandles på møtet. 

Alle andre frister setter vi underveis iløpet av møtet. 

Program

Landsmøtet er naturligvis preget av.. møter. Men i tillegg til spennende møter og diskusjoner, planlegger vi mye morsomt vi kan gjøre mellom møtene. Vi er på Quality Hotel Sarpsborg som også er et badeland. Vi vil ha tilgang til badelandet gjennom helga! Også blir det naturligvis tidenes festmiddag på lørdag, hvor vi skal gjøre stas på deg som er tillitsvalgt i NCFU! Det blir blant annet god mat og prisutdeling.

Påmelding

Takk for påmeldingen til landsmøtet 2020!

Hei

Mer info, program og sakspapirer kommer 1 måned før møtet.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom det er noe du lurer på!

 

mvh

NCFU

Vis skjema igjen

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)
* Obligatorisk felt