Gå til innhold
hotel-facade-quality-strand-hotel-gjovik.

Velkommen til landsmøtet 2021 Gjøvik!⭐️

Publisert fredag 6. august 2021
Det er igjen klart for landsmøte for Norsk Cøliakiforenings Ungdom. I år skal vi til Gjøvik hvor vi tar inn på Quality Hotel Strand 29 oktober - 31. oktober!

xsk2j6og.

Tid og sted

Landsmøtet finner sted 29. oktober - 31. oktober 2021. 

Vi skal være på Quality Hotell Strand i Gjøvik. Vi legger opp til underholdning og aktiviteter for alle så dette er en kjempefin mulighet til å bli kjent med andre NCFU´ere og organisasjonen vår. Vi håper at DU vil være med til Gjøvik uavhengig om du har vært med på mange treff fra før eller om dette blir ditt første!

 

NÅR MÅ VI VÆRE PÅ PLASS?frokost

Det er best å ankomme til middag klokken 19.00 på fredag. Men om det er ønskelig, for eksempel på grunn av lang reisevei og problemer med å få tidlig nok fri fra jobben, er det mulig å komme senere.  Selve møtet starter ikke før på lørdags morgen.

Det viktigste er at du er på plass i Gjøvik til klokken 09.00 lørdag 30. oktober!

Vi avslutter møtet senest klokken 15.00 på søndag.

 

REISE

Det går tog og buss fra Oslo og Gardermoen. Du er selv ansvarlig for å planlegge og bestille reisen din. Billettene får du refundert etter møtet. Det er ingen egenandel for reiser til landsmøtet, så reisen refunderes i sin helhet. Utover at det ikke er noe reiseutjevning, gjelder NCFUs reisereglement. Det betyr at du: 

  • togstasjonKun får refundert billigste reisevei. Du må alltid velge de billigste billettene, og det billigste reisealternativet
  • Fly er kun tilllat dersom alternativ transport betyr reise på mer enn 10 timer tur/retur. 
  • Kjøregodtgjørelse for bil gis bare dersom det er billigst, og bare dersom du har sendt en søknad til [email protected] først. 
  • Husk å bestille biletter med en gang så det blir billigst mulig.
  • Fullstendige regler for reiserefusjon, skjema etc. finner du her

  Ta kontakt med oss om du har spørsmål. 

 

HVA KOSTER DET?

Vi håper at så mange som mulig har lyst til å være med på landsmøtet. Derfor koster det ingenting for lokallagene å sende delegater eller observatører til landsmøte. Det er altså gratis for alle å delta.

 

Påmelding

Under finner du skjema for påmelding, fristen for påmelding er satt til 15. oktober. Vi følger koronasituasjonen nøye, noe som kan endre antallet deltakere vi kan ha på møtet, denne informasjonen vil komme i god tid. 

Hvem kan delta?

På landsmøtet har vi delegater og observatører. Delegater har stemmerett under landsmøtet og blir valgt av sitt lokallag, dersom du kunne tenke deg å være delegat tar du kontakt med din lokallagsleder. Alle andre deltakere blir observatører og har møte- og forslagsrett. Uavhengig av rolle er du nødt til å være medlem av NCFU og ha betalt medlemskontigenten din før møtestart. 

 

 

FORSLAGSFRISTER

Forslag til endringer i vedtektene må være sendt inn til [email protected] innen 16. oktober klokken 19.00 for å kunne behandles på møtet. 

Alle andre frister setter vi underveis iløpet av møtet. 

 

VIL DU STILLE TIL VALG?

Ved årets landsmøte vil vi velge nytt sentralstyre og valgkomité. Er dette noe du kunne tenke deg å være med på? ta kontakt med [email protected]

 

Program

Landsmøtet er naturligvis preget av.. møter. Men i tillegg til spennende møter og diskusjoner, planlegger vi mye morsomt vi kan gjøre mellom møtene. Vi er på Quality Hotel Gjøvik som har et deilig basseng, masse god mat og flere aktiviteter som du kan melde deg på. Også blir det naturligvis tidenes festmiddag på lørdag der et blir blant annet god mat, prisutdeling og spennende underholdning! Dette blir ett landsmøte du ikke vil gå glipp av.

Påmelding

Takk for påmeldingen til landsmøtet 2021!

Hei!

Du vil motta saksdokumentene på mail i forkant av møtet.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom det er noe du lurer på!

Vi gleder oss til å se deg!☀️

mvh

NCFU

Vis skjema igjen

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)
* Obligatorisk felt