Gå til innhold
IMG_3211

Velkommen til oppstartsmøte i Hedmark NCFU!

Publisert fredag 6. november 2015
Etter mange år uten et lokallag i Hedmark, har noen meldt interesse for å starte opp aktiviteten igjen. Søndag den 8. november klokken 14.00 blir det oppstartsmøte på Peppes Pizza i Elverum. Hvis du har lyst til å være med på dette, hadde det vært veldig hyggelig!

 
Du kan komme enten du er interessert i å vite hva som skal foregå i NCFU Hedmark, om du har lyst til å bidra i styret med å lage aktivitet, eller om du bare har lyst på mat og en prat med andre personer i Hedmark som har cøliaki. Mat og drikke er naturligvis helt gratis. 
 

Hva gjør man i et lokallag i NCFU? 

Vi ønsker å skape en møteplass for unge mennesker med cøliaki, hvor man kan dele erfaringer, historier og gode tips. Det er tross alt mange utfordringer man møter på i hverdagen, som andre allerede har opplevd. Så det er ingen grunn til å sitte alene og gruble på svar som andre allerede har grublet på. Da er det bedre å møtes. 
 
Hva som foregår i lokallagene er veldig opp til dem som sitter i styret. Men det kan være aktiviteter som fotball, pizzatreff, bowling, turer i skog og mark eller bakekurs. Her er det helt åpent! 
 
Men i første omgang er det altså bare snakk om pizza, og en prat om NCFU!
 

Vi håper å se deg på Peppes!

 
Hilsen
 
Hans Christian i Hedmark NCFU, og Kjetil i sentralstyret! 
 
 

Hvor: Peppes Pizza, Elverum

Dato: 8.11.2015

Klokken: 14:00