Gå til innhold
NCFU-

Vil du designe vår nye sommerleirlogo?

Publisert mandag 9. oktober 2017
NCFU skal få seg en egen sommerleirlogo, og du kan være den som lager den!

Sommerleiren er vårt mest tradisjonelle arrangement. Og definitivt det mest populære. Nå ønsker vi å gjøre sommerleiren ekstra synlig og lage en egen sommerleirlogo! Sommerleirlogoen skal brukes på invitasjoner, nettsider, trykt materiell og andre steder hvor vi promoterer sommerleiren. 

Og logoen håper vi kan bli laget av noen som er med i NCFU!

Liker du design? Har du lyst til å sjekke hvor god du er? Trenger du en anledning til å la designeren i magen din komme ut?  Eller ønsker du bare å se hvordan designet ditt blir seende ut når det blir satt på trykk og tatt i bruk? Da er dette muligheten for deg!

Hvis din logo blir valgt får du naturligvis komme på sommerleiren helt gratis. Du får flere versjoner av alt materiell hvor logoen er trykket slik at du kan bruke den i fremtidige referanser og du får en attest fra oss!  

Frist for innendelse er 30.04.2017

Kriterier: 

  • Logoen må fungere godt også sammen med NCFUs vanlige logo
  • Må leveres i vektorisert format, helst som .pdf
  • Må kunne trykkes på materiell og artikler; fordel  med et begrenset antall farger, eller at logoen kan funke i også i svart-hvit/andre farger
  • Legger du opp til at logoen skal fungere i svart-hvit/andre farger må du levere logoen også i disse fargene
  • Logoen kan inneholde de elementene du selv ønsker

Forslag til logo sender du til [email protected] innen fristen den 30.04.2017!

 

Vår svenske søsterorganisasjon har en tradisjon for sommerleirlogoer. Noen eksempler på slike logoer og hvordan de er brukt finner du her