Gå til innhold

Om oss

Norsk cøliakiforenings ungdom (NCFU) er en landsdekkende norsk ungdomsorganisasjon som jobber for at det skal være så enkelt som mulig å være ung med cøliaki, Dermattis herpitiformis(DH) og andre som bruker glutenfri kost. Hvert år lager både lokallag og sentralstyre flere ulike arrangementer, både lokalt og nasjonalt.

NCFU er ungdomsorganisasjonen til Norsk cøliakiforening (NCF)

vinteraktivitet-i-skogen

Lett og aktivt liv - også med cøliaki!

Det skal ikke være vanskelig å leve med cøliaki i Norge. I NCFU lærer du det du trenger for å leve glutenfritt. Og du får mulighet til å delta på mange aktiviteter i hele landet.

Vi legger til rette for at du kan møte andre cøliakere. Bygg vennskap, skaff erfaringer og bli tryggere på egen diagnose. Cøliaki kan være slitsomt. Men også fryktelig enkelt!
 

20140620_083655_edit

Våre arrangementer

Hvert år arrangerer vi disse treffene:

I tillegg lager våre lokallag flere treff rundt omkring i landet. Les mer om våre lokale treff her, eller finn et lokallag nært deg her.

Bli med!

Ved å bli medlem får du en unik mulighet til å møte andre som er i samme situasjon som deg. Gjennom slike møter kan man bli tryggere på egen diagnose, dele erfaringer, og ikke minst bygge nye vennskap. Samtidig vil du få tilgang med informasjon og hjelpemidler.

Medlemmer får:
 

Delta på arrangementer som matkurs og aktiviteter der du bor

Informasjon og oversettelseskort

Rettighetsarbeid og politisk påvirkning

Medlemsbladet Glutenfritt rett hjem i postkassa

Bli medlem!

Vinterleir, sommerleir og andre nasjonale arrangemeneter

Kurs og skolering

GlutenFRI

GlutenFRI er medlemsbladet til Norsk cøliakiforening og Norsk cøliakiforenings ungdom, og sendes ut til alle medlemmer. I bladet har NCFU egne ungdomssider.

Mottar du ikke GlutenFri i posten? Sjekk hvilken adresse vi har registrert på min side.

glutenfri-2-2016

Følg oss på sosiale medier!